2013-08-12 20:07:06
Φωτογραφία για ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ!
Ο Τζαμέλ Αμπντούν μπορεί να ήταν... βασικός μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό, ωστόσο τώρα στη Νότιγχαμ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του, καθώς παρόλο που αποτελεί την 2η πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου για το φετινό καλοκαίρι, βρίσκεται μονίμως... εκτός αποστολής!

Μπορεί η ομάδα του να... πετάει και με το 2/2 να είναι πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο ο πρώην ερυθρόλευκος μεσοεπιθετικός τα έχει βάψει... μαύρα! Μάλιστα, στο σαββατιάτικο διπλό (0-1) με την Μπλάκμπερν από τις 7 μεταγραφές της Νότιγχαμ δεν έπαιξαν ο Αλγερινός και ο 2ος τερματοφύλακας... Μέχρι και ο Νταρμπισάιρ μπήκε αλλαγή!

Επισήμως ο Αμπντούν θεωρείται πως είναι ακόμη ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και για αυτό το τεχνικό τιμ της Φόρεστ θέλει να τον...δυναμώσει, ωστόσο η αλήθεια, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», είναι κάπως διαφορετική, καθώς ο Αλγερινός στην ουσία έχει πέσει... θύμα μεταγραφικής κόντρας μεταξύ του προπονητή και των ιδιοκτητών του συλλόγου!


Εδώ κολλάει και η περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ Ο προπονητής Μπίλι Ντέιβις δεν ήθελε τον Τζιμπούρ και βρήκε τον τρόπο (με...τρικ στα συμβόλαια) να χαλάσει το deal παρότι ο ποδοσφαιριστής είχε πάει στην Αγγλία. Ο Σκωτσέζος μάνατζερ της Νότιγχαμ δεν ήθελε ούτε τον Αμπντούν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, και για αυτό προσπάθησε να κάνει τα ίδια, όμως αυτή την φορά του επέβαλαν την μεταγραφή τα αφεντικά από το Κουβεϊτ (η οικογενεια Al Hasawi).

Ο Ντέιβις, λοιπόν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν τον βάζει επικαλούμενος πως δεν είναι... fitness, ωστόσο όσο και να τρέχει ο Αμπντούν, αν η ομάδα κερδίζει δύσκολα θα δει 11άδα και ας κοστίζει πολλά. Η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν αρέσει στον Αλγερινό, ωστόσο δύσκολα θα γκρινιάζει όπως έκανε στον Ολυμπιακό!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ