2013-08-12 18:33:15
Φωτογραφία για Χαμός στην Κεφαλονιά - Ο Δήμαρχος Αλ. Παρίσης θα αξιώσει αποζημίωση από το kefaloniapress για το ρεπορτάζ της συναυλίας «Ποιος στη ζωή μου»
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς (πλέον είναι ένας ο δήμος με έδρα το Αργοστόλι) θα απαιτήσει αποζημίωση από το ενημερωτικό portal του όμορφου νησιού του Ιονίου πελάγους, kefaloniapress, για το ρεπορτάζ που δημοσίευσε στις 9 Αυγούστου το συγκεκριμένο σάιτ από την μουσικοθεατρική παράσταση για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση – δελτίο Τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς, με σημερινή ημερομηνία 12 Αυγούστου 2013 που έχει αναρτηθεί στο kefaloniapress, "ο Δήμαρχος του νησιού Αλ. Παρίσης μετά από πολλή περίσκεψη αποφάσισε να καταφύγει στην Δικαιοσύνη κατά της παλαιάς πολιτικής του συνεργάτιδας και ιδιοκτήτριας του "kefaloniapress" Eλένης Χιόνη καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ξεπεράσει κάθε όριο έλλειψης σεβασμού στην αλήθεια.

Η περίοδος της ανοχής σε φαινόμενα δημοσιογραφικού εκφυλισμού έχει λάβει τέλος και πλέον όσοι θεωρούν ότι μπορούν να ασχημονούν κρυπτόμενοι πίσω από μία "ψευτοδημοσιογραφική ασυλία" θα υφίστανται τις συνέπειες του νόμου.


Η προκλητική αλλοίωση της πραγματικότητας δεν θα γίνει ανεκτή και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η ελευθεροτυπία δεν σχετίζεται με την προστασία των παραβατών του κοινού ποινικού δικαίου.

Η όποια αποζημίωση επιδικαστεί στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας "Ο ΣΩΤΗΡ".

Το επίμαχο δημοσίευμα – ανάρτηση του kefaloniapress για το οποίο ο κ. Παρίσης, νυν δήμαρχος και γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας επί πολλά χρόνια στην Αθήνα, είναι το εξής.

«Δεν έχει προηγούμενο σε πολιτιστική εκδήλωση αυτό που συνέβηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Γήπεδο Αργοστολίου κατά την έναρξη της παράστασης «Ποιος τη ζωή μου», αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ανέβηκαν στο πάρκο ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, προκειμένου να δοθεί από τον Δήμαρχο αναμνηστική πλακέτα για τον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος εξάλλου είναι από χρόνι επίτιμος δημότης Αργοστολίου και τώρα Κεφαλονιάς.

Εκεί λοιπόν που ο κ. Βαλτινός (γνωστός για την γλυκύτητα και την ευγένειά του) αντάλλασε φιλοφρονήσεις με τον Δήμαρχο και ανέφερε την πετυχημένη συνεργασία τους στα θέατρα του κ. Παρίση, λέει χαριτολογώντας « ο Δήμαρχος είναι ένας λεβέντης του θεάτρου και αν κάποτε δεν θα τον χρειάζεστε άλλο, ευχαρίστως να τον πάρουμε πίσω» Για να εισπράξει ένα σύσσωμο, επαναλαμβανόμενο από χιλιάδες θεατές «πάρτον» «πάρτον» ..

Ο ηθοποιός τα έχασε με την εξέλιξη της κατάστασης, γέλασε νευρικά καθώς ο κόσμος επαναλάμβανε «πάρτον», πάρτον» και ο Δημαρχος είχε ασπρίσει.

Κανένα χειροκρότημα υπέρ του Δήμαρχου, καμία ανταπόκριση.. αντίθετα χειροκροτήθηκε θερμά ο κ. Βαλτινός.

Η τελετή της πλακέτας έληξε όπως- όπως, ο δήμαρχος κατέβηκε από τη σκηνή και κάθισε στα μπροστινά καθίσματα, όχι όμως για πολύ. Αποχώρησε μόνος του από τον χώρο της συναυλίας.

Παρόμοια αποδοκιμασία πολιτικού δεν έχει ξαναγίνει στην Κεφαλονιά και μάλιστα στην διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ