2013-08-11 22:30:06
Φωτογραφία για «Ερυθρόλευκα» σενάρια για τον αμυντικό χαφ
Οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στον Ολυμπιακό, όσον αφορά την απόκτηση του αμυντικού χαφ, που θα κάνει τη διαφορά στο κέντρο.

Σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την απάντηση του Μοχάμεντ Σισοκό, ωστόσο έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες προέρχονται επίσης από το Σαμπιονά.

Ενας από αυτούς φέρεται να είναι ο 24χρονος (2/3/1989) μέσος της Μπαστιά, Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι, αλλά έχει κοινοτικό διαβατήριο καθώς έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαλλία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καέν και Μονακό, ενώ με την Μπαστιά έχει συμβόλαιο έως το 2015.

Οι γάλλοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για... αριστερό μπακ. Συγκεκριμένα φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του 25χρονου (25/4/1988) Καμερουνέζου διεθνή (έχει γαλλικό διαβατήριο) της Βαλενσιέν, Γκοτάν Μπονγκ.


Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2014, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αθλητικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά.

Aρα, δεν αποκλείεται να έχει συνέχεια και το θέμα του Χολέμπας. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε το Σάββατο (10/8) τους εκπροσώπους του Τύπου, ότι απέρριψε πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπεσίκτας για τον διεθνή αριστεροπόδαρο μπακ - χαφ. Οι τούρκοι, όμως, τον θέλουν σαν τρελοί και είναι πιθανό να επανέλθουν. Οχι με πολύ μεγαλύτερη προσφορά, αλλά ικανοποιώντας το αίτημα του Ολυμπιακού τα χρήματα να δοθούν ως... μπροστάντζα. Αλλωστε, ο Τύπος της Τουρκίας αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία στο ποσό, αλλά όχι στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ