2013-08-11 10:31:03
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΟΡΜΠΑΪΘ ΚΑΙ ΠΛΑΘΑ ΓΙΑ... ΤΟΡΕΣ!
«Μέλι» στάζουν για τον Μίγκελ Τόρες οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Λουίς Γκαρθία Πλάθα, κάνοντας λόγο για αμυντικό μεγάλης κλάσης, ενώ τον παρομοιάζουν με τον Μαρκάνο.

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακό ο πρώην άσος των ερυθρόλευκων, αλλά και ο προπονητής του Ισπανού αμυντικού στη Χετάφε. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως πρόκειται για παίκτη μεγάλης κλάσης, σοβαρό και με ουσία στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Ορμπάιθ στη «Real» για τον Τόρες: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και στο πρόσωπο του Μίγκελ Τόρες βρήκε έναν πραγματικά καλό αμυντικό. Αν πρέπει να επιλέξω με ποιον από τους Ραούλ Μπράβο ή Μαρκάνο μοιάζει περισσότερο, θα έλεγα τον δεύτερο. Ο Τόρες είναι πιο κοντά ως παίκτης με τον Ιβάν. Και ο Ιβάν είναι σοβαρός άνθρωπος και αμυντικός. Μόνο που ο Τόρες παίζει κυρίως δεξιά, αλλά μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας Μαρκάνο αλλά για τα δεξιά».

Όσο για τον Πλάθα, δήλωσε πως: «Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορεί να ζητήσει κανείς από τον Μίγκελ. Είναι επαγγελματίας. Πολύ σοβαρός. Συνεπής ποδοσφαιρικά. Δεν δημιουργεί προβλήματα. Είναι ένας παίκτης που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας και στο κέντρο. Τον είχα χρησιμοποιήσει παντού και ήταν καλός. Έχει ουσία στο παιχνίδι του. Είναι αμυντική λύση μεγάλης κλάσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ