2013-08-11 08:45:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Άδεια η αγορά παρά τις εκπτώσεις - Φόβοι για βροχή λουκέτων από Σεπτέμβριo
Η «Ανάσταση» που περιμένουν οι έμποροι της Πάτρας δεν ήρθε ούτε κατά τη διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών εκπτώσεων που μπορεί να συνεχίζονται αλλά τα έως τώρα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καταστηματάρχες με τους οποίους συνομίλησε το thebest.gr στην αγορά επικρατεί στην κυριολεξία «νέκρα» κι έτσι οι ίδιοι κάνουν καθημερινά «κηδείες».

Χρήματα δεν υπάρχουν στις τσέπες των Πατρινών και αυτό φαίνεται με τον χειρότερο τρόπο στα καταστήματα που βλέπουν, παρά τις σημαντικές εκπτώσεις που κάνουν, τα μαγαζιά τους άδεια.

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η αγοραστική δυνατότητα των συμπολιτών μας έχει πέσει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην τους περισσεύουν χρήματα για να κάνουν ψώνια», επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Θανάσης Σπυρόπουλος. Ο ίδιος εξηγεί ότι η κίνηση στα καταστήματα είναι φέτος κατά πολύ μειωμένη σε σύγκριση με πέρυσι και τις προηγούμενες χρονιές.

Ο φόβος για νέα λουκέτα σε καταστήματα από τον Σεπτέμβριο είναι κάτι παραπάνω από ορατός καθώς αρκετοί από τους επιχειρηματίες τα κρατούν ανοικτά με «νύχια και με δόντια», παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα μεγάλα χρέη που έχουν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Kate Moss στο σφυρί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Kate Moss στο σφυρί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ