2013-08-11 01:26:23
Φωτογραφία για ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ...(ΝΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΙΑΣΤΑ ΛΑΘΗ...) ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Βαλένθια στο Μεστάγια, μπροστά σε περίπου 40.000 θεατές.

Θετικότατος στο δημιουργικό κομμάτι ο πρωταθλητής, αλλά και με πολλά αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου και την άμυνα.

Με άσχημο τρόπο άρχισε ο αγώνας για τον Ολυμπιακό, αφού από το 5' έμεινε πίσω στο σκορ, μετά από κακή εκτίμηση του Παπάζογλου, ο Μπανέγκα έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έφερε... τρικυμία στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 15 λεπτά,που πάντως, στο αμέσως επόμενο λεπτό (6') παραλίγο να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Μήτρογλου να φεύγει λίγο άουτ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έφτιαξε φάσεις, είχε ένα ακυρωθέν (σωστά) γκολ του Μήτρογλου για οφσάιντ, μία τεράστια ευκαιρία σε σουτ του Ντομίνγκες, που απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των νυχτερίδων, και γενικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, παρόλο που δεν έλειπαν τα εύκολα λάθη στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων.


Μία νέα στιγμή αδράνειας,από Σιόβα (κατ'αρχήν) και Ρομπέρτο στη συνέχεια, έφερε το 2-0 για τη Βαλένθια στο 41' με γκολ του Ποστίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα ήταν μοιρασμένη για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να δείχνει και να είναι πιο σοβαρός αμυντικά, ενώ δεν παρέλειπε να απειλεί συχνά-πυκνά την άμυνα των νυχτερίδων, που είχαν δοκάρι στο 62' με τον Ζόνας.

Ο Ολαϊτάν μείωσε για τους ερυθρόλευκους στο 85' αφού... ακούμπησε τη μπάλα σε σουτ του Φουστέρ και την έστειλε στα δίχτυα, ενώ του ακυρώθηκε δεύτερο γκολ σε μία φάση που το οφσάιντ ήταν οριακό στο 88'.

Σε γενικές γραμμές, ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός, αλλά έδειξε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο χώρο του κέντρου και την άμυνα, αφού στα επίσημα παιχνίδια, τα λάθη στοιχίζουν Οι συνθέσεις :

Βαλένθια (Τζούκιτς): Τιέγκο Άλβες, Ραμί, Πόστιγκα, Μπανέγκα, Περέιρα, Μπερνάτ, Φουέγο, Τζόναθαν, Ρικάρντο Κόστα, Μίτσελ, Φέδε.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο (46’ Μέγερι), Μανιάτης (60’ Μασάντο), Παπάζογλου (76’ Σαλίνο), Φέισα (66’ Σάμαρης), Μήτρογλου (60’ Σαβιόλα), Χολέμπας, Μεντζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Κάμπελ (46’ Φουστέρ), Τσόρι Ντομίνγεζ (46’ Ολαιτάν), Βάις (66’ Φετφατζίδης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ