2013-08-10 19:54:21
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-0 από την Νόριτς
Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-0 από την Νόριτς, μη μπορώντας να απειλήσει πολλές φορές την αγγλική άμυνα

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Νόριτς με 2-0 και έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, σε αντίθεση με το φιλικό με την Λάτσιο.«Θέλουμε δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά καθώς η Νόριτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με την κεφαλιά του Τζόνσον να καταλήγει στα δίχτυα του Καπίνο, για να κάνει ο ίδιος παίκτης το 2-0 πάλι με κεφαλιά στο 59ο λεπτό. Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά η κεφαλιά του Σίντενφελντ αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή, ενώ η κεφαλιά του Ντίνα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν (46' Φαν Βολφσβίνκελ), Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46' Φερ), Τετέι, Τζόνσον (79' Ρέντμοντ), Όλσον (46' Γουιτάκερ), Χουλαχάν, Χούπερ (55' Μπένετ).


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μαρινάκης (84' Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63' Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (77' Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (74' Χουχούμης), Καρέλης (46' ,Μπεργκ), Μπαϊράμι (90' Μουζακίτης), Ντίνας.

«Κλείσαμε ένα κύκλο φιλικών, παίξαμε 8 διαφορετικά ματς, με ομάδες που είχαν διαφορετική φιλοσοφία. Είδαμε πολλά θετικά και αρνητικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι δουλειά, όμως είναι θετικό ότι πλέον δημιουργούμε ευκαιρίες, έχουμε ταυτότητα, ξέρουμε τι ζητάμε, διαθέτουμε τρεξίματα και ενέργεια. Πλέον έχουμε μια εβδομάδα να διορθώσουμε κάποια λάθη και να είμαστε αυτοί που πρέπει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος», σχολίασε ο 40χρονος τεχνικός μετά τη φιλική αναμέτρηση.

Αναφορικά με τον χρόνο που θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αναστασίου, απέφυγε να το προσδιορίσει:

«Δεν θα ήθελα να προσδιορίσω τον χρόνο που θα είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς στις προπονήσεις, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, την δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι οι παίκτες να δέσουν και να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού ο ένας του άλλου».

Τέλος, αναφορικά με τις μεταγραφές που απομένουν για τους «πράσινους», ο Eλληνας τεχνικός δεν πήρε θέση:

«Δεν γνωρίζω κάτι, εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επαφή, με ενδιέφεραν οι παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα και το συγκεκριμένο φιλικό. Υπάρχουν άνθρωποι της διοίκησης που μπορούν να σας ενημερώσουν. Εμένα με ενδιαφέρουν αυτοί που είναι στο γήπεδο».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ