2013-08-10 08:11:12
Φωτογραφία για Aπό Δευτέρα τα προνοιακά επιδόματα στον δήμο Πύργου
Επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες από τις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου για τα προνοιακά επιδόματα που αναμένεται να δοθούν στους δικαιούχους της περιοχής.

Όπως επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης στο patrisnews.com ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κώστας Μποσμής, τα προνοιακά επιδόματα θα ξεκινήσουν να δίδονται στους δικαιούχους της Πρόνοιας του δήμου Πύργου από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα χρήματα έχουν ήδη φτάσει στα ταμεία του δήμου Πύργου και είναι έτοιμα πλέον να διατεθούν στους εκατοντάδες δικαιούχους.

«Τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα ήλθαν και βρίσκονται ήδη στο ταμείο μας. Η διαδικασία είναι πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορούμε να δίδουμε κανονικά επιδόματα στους δικαιούχους του δήμου Πύργου. Ο κόσμος αγωνιά κάθε φορά και δίκιο έχει αλλά σημασία είναι πως τα χρήματα ήλθαν και είναι εδώ», ανέφερε ο κ. Μποσμής ενώ σημείωσε πως ο δήμος του Πύργου, προσπαθεί από την πλευρά του για την άμεση πληρωμή των δικαιούχων αντιλαμβανόμενος τις υψηλές ανάγκες που υπάρχουν ειδικά στις ευπαθείς ομάδες.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια... Μεσσήνια στο Λευκό Οίκο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια... Μεσσήνια στο Λευκό Οίκο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ