2013-08-10 00:59:05
Φωτογραφία για Είναι η πόλη της ξεπέτας! Όλα είναι πολύ σαρκικά...
Στην επόμενη σχέση μου θα κοιτάξω να είμαι λίγο πιο παραδοσιακός όσον αφορά στο πρόγραμμα της γυναίκας μου και στην ελευθερία που θα δίνω.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή στο peoplegreece.com και την Πένυ Θωμοπούλου Θα νοικοκυρευτείς;

Είμαι πολύ ανοιχτός. Γιατί όχι; Βλέποντας και κάνοντας. Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα; Βρίσκομαι σε μια πόλη που δεν σε εμπνέει να ερωτευτείς, να κάνεις σχέση, είναι όλα πολύ σαρκικά. Δεν είναι όπως το Παρίσι ή την Ελλάδα που έχουν έναν άλλο αέρα. Στο Λος Άντζελες είναι όλα πολύ γρήγορα, είναι η πόλη της ξεπέτας, όσον αφορά στον ερωτικό τομέα. Δεν βιάζομαι πάντως, περιμένω κι αν έρθει ήρθε.

Προέρχεσαι από ένα διαζύγιο, ποια ήταν τα λάθη σου; Και , έμαθες από αυτά;

Έκανα πάρα πολλά λάθη. Στην επόμενη σχέση μου θα κοιτάξω να είμαι λίγο πιο παραδοσιακός όσον αφορά στο πρόγραμμα της γυναίκας μου και στην ελευθερία που θα δίνω. Καμία φορά όταν δεν ελέγχεις τον άλλο αυτό περνάει ως αδιαφορία. Ίσως να θεωρήθηκα λίγο αδιάφορος ως προς τη σχέση μου και ήταν κρίμα γιατί δεν είμαι αδιάφορος. Όταν ερωτεύομαι τα δίνω όλα, αγαπάω, είμαι πολύ δοτικός αλλά μάλλον πρέπει να το εκφράσω με διαφορετικό τρόπο.


Έχεις ερωτευτεί ή έχεις αγαπήσει πιο πολύ;

Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Όσο έντονα όμως έχω ερωτευτεί τόσο έντονα έχω και πληγωθεί. Επίσης, κάτι άλλο που θα άλλαζα ήταν ότι δεν θα ξέχναγα το παρελθόν. Έχω ένα καλό – για μένα – αλλά μάλλον κακό για τους υπόλοιπους, όταν κάνω μια νέα σχέση μηδενίζω το κοντέρ και ξεκινάω από την αρχή. Δεν θυμάμαι τι συνέβαινε παλιά. Θέλω να βρεθεί ένας άνθρωπος και να με αγαπήσει για αυτό που είμαι.

Πατέρας θέλεις να γίνεις;

Φυσικά! Θέλω να γίνω ο πατέρας που δεν είχα ποτέ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ