2013-08-09 21:00:15
Φωτογραφία για Η Fiat είναι επίσημος συνεργάτης της Ιταλικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
Η συνεργασία μεταξύ της Fiat και της Ιταλικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει το 2013. Η Ομοσπονδία βρίσκεται σήμερα σε εξαιρετική φόρμα, με τη νίκη 67-60 της ομάδας νέων κάτω των 20 στη Λετονία: ο τίτλος έλειπε από τη συλλογή τίτλων της ιταλικής ομάδας για 21 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως και πέρυσι, η Fiat θα είναι στο πλάι της εθνικής ομάδας - ανδρών, γυναικών και νέων - ως Επίσημος Συνεργάτης, παρέχοντας στα μέλη της ομάδας το Fiat Freemont για τα επίσημα παιχνίδια, τα φιλικά, καθώς και τα προπονητικά κέντρα.

Σχεδιασμένο για να εντυπωσιάζει και να κάνει κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα, το Freemont είναι σχεδιασμένο για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση της καθημερινής ζωής. Αυτό οφείλεται στον πολύπλευρο χαρακτήρα του, που του επιτρέπει να ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και να ικανοποιεί όσους αναζητούν ένα ευρύχωρο, άνετο και ευέλικτο όχημα για να ανταποκριθούν στον ξέφρενο ρυθμό της καθημερινής ζωής ή να εξυπηρετήσουν τις εκδρομικές τους ανάγκες τα Σαββατοκύριακα.


Το Fiat Freemont διατίθεται στην Ελλάδα με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0 MultiJet 170hp και στο επίπεδο εξοπλισμού Urban, ενώ ο ίδιος κινητήρας είναι διαθέσιμος και με αυτόματο κιβώτιο στην τετρακίνητη έκδοση του μοντέλου 2.0 MultiJet 170hp ΜΤΑ 4x4, που προσφέρεται στο επίπεδο εξοπλισμού Lounge.

H συνεργασία μεταξύ της Fiat Group Automobiles και της Ιταλικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έρχεται ως απόδειξη της στρατηγικής της Fiat Group Automobiles να υποστηρίζει σημαντικές αθλητικές ομάδες και όργανα. Ο αθλητισμός και τα εμπορικά σήματα της Fiat Group Automobiles είναι εμπνευσμένα από την ίδια αρχή: εργάζονται καθημερινά με αποφασιστικότητα για να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις και να εκφράσουν τις δυνατότητες των ατόμων και των ομάδων. Αυτή άλλωστε είναι και η ιδέα, που θα συνοδεύσει την ιταλική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ 2013 στη Σλοβενία 4 με 22 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ