2013-08-09 18:00:13
Φωτογραφία για «Δεν μου αρέσουν τα ξεσπάσματα του Αλόνσο»
Καταλαβαίνει τα παράπονα του Ισπανού ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο

Στο… πλευρό του Φερνάντο Αλόνσο βρίσκεται ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο. Το αφεντικό της Ferrari τόνισε πως καταλαβαίνει τα παράπονα του Ισπανού πιλότου, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να δικαιολογήσει τα ξεσπάσματα του.

Ο ισχυρός άνδρας της σκουντερία θέλησε να επισημάνει σε όλους στην ομάδα του, όπως και στους δύο πιλότους ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα και πως προτεραιότητα όλων θα πρέπει να είναι τα καλά αποτελέσματα.

«Ο Φερνάντο είναι ένας σπουδαίος πιλότος και τον καταλαβαίνω, λίγο μου μοιάζει. Αυτό που θέλει είναι να κερδίζει. Αλλά, θα πρέπει να θυμάται ότι μαζί χάνουμε και μαζί κερδίζουμε. Ο Φερνάντο έχει δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια και επαναλαμβάνω ότι η απογοήτευσή του προέρχεται κυρίως μετά το Σίλβερστοουν, όπου όλοι περίμεναν να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Όμως δεν μου αρέσουν κάποιες συμπεριφορές και κάποιες κουβέντες. Πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους και στους πιλότους πως η Ferrari είναι πάνω από όλα και η προτεραιότητα μας», είναι τα λόγια του Ντομενικάλι για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Τώρα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω για να είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος μετά την καλοκαιρινή διακοπή, η οποία δεν μου αρέσει».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ