2013-08-09 15:14:15
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΝΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ!
Η εθνική Ελλάδας θα «μαζευτεί» για το φιλικό με την Αυστρία την ερχόμενη Τετάρτη 14 Αυγούστου στο Ζάλτσμπουργκ (21.30, ΟΤΕ TV), με τον Φερνάντο Σάντος να ανακοινώνει σήμερα την 22άδα στην οποία υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και... «ηχηρές», δικαιολογημένες πάντως, απουσίες.

Σηφάκης, Καρνέζης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Κονέ, Μανιάτης, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Φετφατζίδης είναι αυτοί που έλαβαν... κλήση από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς των προκριματικών, κόντρα στη Λιθουανία στο Βίλνιους, νέα πρόσωπα είναι οι Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης, Φετφατζίδης, ενώ απουσιάζουν οι ανέτοιμοι ή... άπραγοι Καραγκούνης, Σαμαράς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκέκας και Τζαβέλλας.

Επίσης, Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την Ουκρανία την Τρίτη 13 Αυγούστου (ώρα 19:30) στην «Lviv Arena».


Πρόκειται για τους Λυκογιάννη, Διαμαντάκο, Γιαννιώτη, Κολοβό (Ολυμπιακός), Λαγό, Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη (Παναθηναϊκός), Βέλλιο (Έβερτον), Γιαννιώτα (Fortuna Dusseldorf 1895 EV), Μπάλλα (Ατρόμητος Αθηνών), Μπουχαλάκη, Τζανακάκη (Εργοτέλη), Κίτσιο (ΠΑΟΚ), Κουρμπέλη (Αστέρας Τρίπολης), Ποτουρίδης (Novara Calcio), Διούδης, Κοτσαρίδης (Άρης), Γούτα (SKODA Ξάνθη) και Σταφυλίδη (Bayer 04 Leverkuzen).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ