2013-08-09 14:34:05
Φωτογραφία για «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΒΕΡΤΟΝ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ... *VIDEOS*
Δυο νίκες-"φωτιά" και την πέμπτη θέση πέτυχε η... φιλική αντίπαλος του Ολυμπιακού, Βαλένθια, σε τουρνουά που έλαβε μέρος στη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Με το ευρύ 4-0 επιβλήθηκε η Βαλένθια της Ίντερ σε ματς που έγινε στις 4/8 στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά Guinness International Champions Cup, το οποίο διεξάγεται στη Νέα Υόρκη.

Μετά την ήττα από τη Μίλαν στην πρεμιέρα, οι «νυχτερίδες» επιβλήθηκαν άνετα της Ίντερ, που προβλημάτισε ιδιαίτερα με την εικόνα της.

Ο Μπανέγα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7' και ο Βιέρα διπλασίασε τα τέρματα των Ισπανών στο 34'. Στο 57' ο Ζόνας «έγραψε» το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βιέρα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην εκπνοή του αγώνα.

Επιπλέον χάρη σε ωραίο γκολ του Μίσελ, η Βαλένθια κέρδισε 1-0 και την Έβερτον στις 7/8 και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο φιλικό International Champions Cup.

Οι αγώνες για την 5η και την 7η θέση της διοργάνωσης έγιναν στο «Sun Life Stadium» του Μαϊάμι των Η.Π.Α. Στην προκειμένη, οι «νυχτερίδες» τερμάτισαν πέμπτοι και οι Άγγλοι έκτοι, καθώς το τέρμα του 25χρονου μεσοεπιθετικού στο 52ο λεπτό αποτέλεσε τη διαφορά των δύο συλλόγων.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ