2013-08-09 12:42:38
Φωτογραφία για Πάτρα: Xτύπησαν ανελέητα γιο γνωστού δικηγόρου στο κέντρο της πόλης επειδή είχε μακριά μαλλιά και φορούσε μαύρα!
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Πάτρας το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει σε μήνυση που υπέβαλε στην αστυνομία ο 17χρονος γιός γνωστού δικηγόρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης κοντά στην εκκλησία της Παντάννασσας. Ο 17χρονος υποστηρίζει πως δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων που εκτιμά οτι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής βάσει των διακριτικών που έφεραν.

Ο νεαρός κατευθύνονταν πεζός προς την οδό Γεροκωστοπούλου όταν τα τρία άτομα τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να τους επιδείξει την ταυτότητά του. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο ίδιος, όταν τους είπε οτι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του άρχισαν να τον χτυπούν και να τον εξυβρίζουν. Αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα τον παράτησαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

θες το πρωί υπεβλήθη μήνυση στην Αστυνομία ενώ σήμερα ο νεαρός εξετάσθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα. Διαπιστώθηκαν τραύματα στο σαγόνι και άλλα μέρη του προσώπου του αλλά και στο σώμα του. Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ