2013-08-09 09:56:38
Φωτογραφία για Πάτρα: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Αλεξόπουλου
Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα ο απροσδόκητος χαμός του 42χρονου Παναγιώτη Αλεξόπουλου, που ήταν πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ο προϊστάμενος της ΔΕΗ δεν άντεξε κι έφυγε πρόωρα. Ήταν σε μια θέση όπου γινόταν αποδέκτης προσωπικών προβλημάτων των καταναλωτών, μιας και ήταν προϊστάμενος του Τμήματος Διακανονισμών της ΔΕΗ. Ήταν 42 ετών μόλις και

Πρόκειται για τον προϊοστάμενο ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από γυναίκα που διαμαρτυρόταν γιατί της είχαν κόψει το ρεύμα.

Στη συγκεκριμένη θέση είχε τοποθετηθεί πριν 4 μήνες. H πίεση που δεχόταν το τελευταίο διάστημα ήταν ασφυκτική. Μπορεί να στάθηκε και μοιραία... Αυτό θα το βεβαιώσουν οι γιατροί. Ισως ούτε καν εκείνοι μπορούν. Γεγονός είναι ότι ένας άνθρωπος που διαχειριζόταν πόνο και άγχος συμπολιτών, λύγισε. Οι διαξιφισμοί, το στρες και οι υψηλοί τόνοι, όταν τον πλησίαζαν πελάτες της ΔΕΗ, ήταν καθημερινοί, λόγω της φύσης της εργασίας του.


Το στρες ήταν καθημερινό. Και ίσως να μην το άντεξε... Πολλές φορές είχε έρθει αντιμέτωπος με οργισμένους καταναλωτές για το ύψος των λογαριασμών, ενώ από τη συγκεκριμένη θέση είχε παραιτηθεί μια συνάδελφός του επειδή δεχόταν πιέσεις από πολίτες και δεν άντεχε το μεγάλο άγχος.

Χθες βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του, στο σπίτι του στην Πάτρα. Τα αίτια του θανάτου του είναι παθολογικά. Το πρόωρο τέλος αφήνει πίσω ένα ορφανό κορίτσι στην εφηβεία, καθώς ο προϊστάμενος είχε αποκτήσει μια κόρη 13 ετών.

Ο άτυχος άνδρας τελευταία είχε πάρει δύο ημέρες άδεια από την υπηρεσία του. Η σύζυγος με το παιδί του απουσίαζαν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Παρά την προσπάθεια της συζύγου του να μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του, ο 42χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής για μια ημέρα. Η γυναίκα του υποψιάστηκε ότι κάτι κακό του είχε συμβεί, πήγε στο σπίτι τους με κλειδαρά και τον εντόπισε νεκρό.

Το περιστατικό διαδόθηκε αστραπιαία χθες το πρωί στην ΔΕΗ της Πάτρας. Ο 42χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και είχε διακριθεί για το ήθος και την εργατικότητά του.

Η κηδεία του θα γίνει στην Ηλεία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ