2013-08-09 04:26:06
Φωτογραφία για Επιχείρηση «σκούπα» για παράνομους ραδιοσταθμούς στην Ξάνθη. Έκλεισαν 2 και «σίγησαν» άλλοι 4
Επιχείρηση για τον εντοπισμό παράνομων ραδιοσταθμών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Ξάνθη μετά από συνεργασία της Ασφάλειας Ξάνθης με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Βρέθηκαν 2 παράνομοι ραδιοσταθμοί, από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας και της ΕΕΤΤ, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής αρχής: Ο πρώτος στην οδό Τρ. Μιχαηλίδη, όπου εντοπίστηκε ο ραδιοσταθμός της Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, με φερόμενο ιδιοκτήτη ένα γιατρό από την Καβάλα, ο οποίος εξέπεμπε χωρίς άδεια στους 89,3 των FM.

Επέμβαση στις φοιτητικές εστίες και κατάσχεση για τον Underground FM

Ο δεύτερος ραδιοσταθμός ήταν ο Underground FM, του πολιτιστικού συλλόγου φοιτητών της Πολυτεχνικής Ξάνθης «ΓΕΦΥΡΑ» που εξέπεμπε από τις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης στους 100,3 των FM. Οι φοιτητές του Συλλόγου εξέπεμπαν σε χαμηλή εμβέλεια στη γύρω περιοχή υπό ιδιότυπο καθεστώς, που όμως, σύμφωνα με τις αρχές δεν νομιμοποιούσε τη λειτουργία του σταθμού. Για την επέμβαση εντός της Πανεπιστημιούπολης, οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν την Πρυτανική Αρχή και η Εισαγγελία.


Και στους δύο σταθμούς κατασχέθηκαν τα μηχανήματα που υπήρχαν ενώ οι δύο υπεύθυνοι των ραδιοσταθμών συνελήφθησαν και απεστάλησαν αρμοδίως για παράβαση του Νόμου 2801/2000

«Σίγησαν» 4 ραδιοσταθμοί την ημέρα του ελέγχου !

Το εντυπωσιακό στοιχείο, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr, είναι ότι οι καταγγελίες που υπήρχαν δεν αφορούσαν μόνο τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς που εντοπίστηκαν αλλά, συνολικά, 6 ! Όμως κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τα συνεργεία της ΕΕΤΤ, διαπιστώθηκε ότι οι 4 από τους 6 είχαν διακόψει τη λειτουργία τους την ημέρα του ελέγχου. Ενδιαφέρον θα είναι να διαπιστωθεί ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και πάλι να λειτουργούν παράνομα.

http://www.xanthipress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πεινασμένες ψυχές...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πεινασμένες ψυχές...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ