2013-08-09 01:33:05
Φωτογραφία για Τρένο παρέσυρε γυναίκα
Γυναίκα διαμελίστηκε όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία, κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12.50 μετά τα μεσάνυχτα, στην αερογέφυρα της οδού Μοναστηρίου, στην περιοχή Μυτιληνάκια, λίγα λεπτά προτού φτάσει στο σταθμό το τρένο, που προερχόταν από την Έδεσσα.

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα εκινείτο πεζή και πιθανότατα, λόγω του σκότους, δεν έγινε αντιληπτή από τον μηχανοδηγό του τρένου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία παρασύρθηκε, μετά τα μεσάνυχτα, από επιβατική αμαξοστοιχία, κάτω από την αερογέφυρα της οδού Μοναστηρίου στην περιοχή Μυτιληνάκια, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για 29χρονη Ελληνίδα. Η γυναίκα εκινείτο πεζή και υπό συνθήκες που ερευνώνται παρασύρθηκε από τη διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από Έδεσσα προς Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ