2013-08-09 00:10:07
Φωτογραφία για Πάτρα: H Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα επισκέφθηκε το θερινό στέκι μελών ΚΑΠΗ
Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου, το θερινό στέκι μελών ΚΑΠΗ του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ στο Κάμπινγκ της Αγυιάς. Την πρόεδρο συνόδευε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας Γιώργος Κολοκυθάς - Κοινωνικός Λειτουργός.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η κυρία Παπαντωνοπούλου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκατοντάδες ηλικιωμένους οι οποίοι απολαμβάνουν καθημερινά το θαλάσσιο μπάνιο τους, στην πλαζ.

Να σημειωθεί ότι η μετακίνηση των μελών των ΚΑΠΗ γίνεται δωρεάν με λεωφορεία τα οποία εξασφάλισε για όλο το καλοκαίρι ο Κοινωνικός Οργανισμός.

Ο χώρος στο θερινό στέκι των μελών ΚΑΠΗ έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να υποδέχεται τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, ενώ παρέχεται για πρώτη χρονιά νοσηλευτική υποστήριξη με την εποπτεία των Δημοτικών Ιατρείων και την καθημερινή παρουσία των υπευθύνων των ΚΑΠΗ και του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας.

Η πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, μιλώντας στα μέλη των ΚΑΠΗ, τόνισε ότι η λειτουργία του θερινού ΚΑΠΗ θα είναι απρόσκοπτη και αδιάλειπτη, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Από την πλευρά τους τα μέλη των ΚΑΠΗ ευχαρίστησαν στο πρόσωπο της κυρίας Παπαντωνοπούλου, τον Κοινωνικό Οργανισμό και τους εργαζόμενους σε αυτόν, για την άρτια οργάνωση της δράσης, μέσω της οποίας έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά και δωρεάν τα θαλάσσια μπάνια τους.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ