2013-08-08 22:54:05
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΦΙΛΟΙ... ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΪΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧ! *PHOTOS*
Δύο φίλοι από τη Σλοβακία, αντίπαλοι φέτος στην Ελλάδα. Βλάντιμιρ Βάις και Μίροσλαβ Στοχ διατηρούν φιλία από τις μικρές εθνικές της χώρας τους, αλλά πλέον θα... κοντριστούν για χάρη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά (1989) με λίγες ημέρες διαφορά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr". Ο Βλάντιμιρ Βάις στις 30 Νοέμβρη και ο Μίροσλαβ Στοχ στις 19 Οκτώβρη. Βρέθηκαν μαζί στις μικρές εθνικής ομάδες της Σλοβακίας και το 2006 τους εντόπισαν δύο μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι και τους πήραν στο νησί. Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι αντίστοιχα.

Συνέχισαν την κοινή τους πορεία και στην εθνική ανδρών της χώρας τους (με παρουσία μάλιστα και στο Μουντιάλ του 2010) και πλέον οι δύο φίλοι θα είναι αυτή τη σεζόν αντίπαλοι στην Ελλάδα. Ο Βάις πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ο Στοχ ήρθε δανεικός στον ΠΑΟΚ.

Από τις μικρές εθνικές ομάδες, οι δύο παίκτες "έδεσαν" μεταξύ τους. Και η φιλία έχει κρατήσει ως σήμερα.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Στοχ στο instagram λίγο πριν τον αγώνα της Σλοβακίας με την Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβρη Στα περισσότερα παιχνίδια της Σλοβακίας τους βλέπουμε μαζί στην 11άδα στο 4-4-2. Με τον Βάις στην δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής και τον Στοχ δίπλα του ως δεξί εσωτερικό χαφ.

Φέτος όμως θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ουσιαστικά για πρώτη φορά (στην Αγγλία δεν κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στις ομάδες τους) και τελικά ένας θα είναι ο νικητής...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ