2013-08-08 18:53:04
Φωτογραφία για Διέρρηξαν το σπίτι του αντιδημάρχου Χερσονήσου την ώρα που κοιμόταν!
Γατίσιο πάτημα είχαν οι διαρρήκτες που, τη νύχτα, μπήκαν στο σπίτι αντιδημάρχου και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα! Κι όλα αυτά, την ώρα που... ο αντιδήμαρχος και η σύζυγός του κοιμούνταν ήσυχοι!

Όλα συνέβησαν μετά τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, στο σπίτι του αντιδημάρχου Χερσονήσου, Γιώργου Μακράκη, σε κεντρικό σημείο της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου. Ο αντιδήμαρχος μετά από συνάντηση με το δήμαρχο, επέστρεψε στο σπίτι του περίπου στη 01.00, κάθισε λίγο με τη σύζυγό του μπροστά στην τηλεόραση και λίγο αργότερα το ζευγάρι πήγε για ύπνο.

Το πρωί που ξύπνησαν, ο αντιδήμαρχος και η σύζυγός του, αντίκρισαν την πόρτα ασφαλείας παραβιασμένη, με τον ομφαλό της κλειδαριάς να έχει αφαιρεθεί από τα χέρια των διαρρηκτών. Οι διαρρήκτες μπήκαν μέσα, άρπαξαν από το παντελόνι του περίπου 200 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του καθώς και ένα δαχτυλίδι, ένα ρολόι και βραχιόλια που η σύζυγος φύλαζε σε μπιζουτιέρα στην κουζίνα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive, ο κ.Μακράκης οι διαρρήκτες "χτύπησαν" άλλα δύο σπίτια στην Επισκοπή, ωστόσο μάλλον έγιναν αντιληπτοί και έφυγαν με άδεια χέρια.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ