2013-08-08 16:00:12
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ προς τα ΜΜΕ που θα καλύψουν την αναμέτρηση Καλλονή-Ολυμπιακός στις 19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση των νησιωτών αναφέρει:

Για τον αγώνα της ΑΕΛΚ μας με τον Ολυμπιακό, την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (21:30), ειδικά για τα Media ισχύουν τα εξής:

1. Δικαίωμα εισόδου στις θέσεις Τύπου, σύμφωνα με την πάγια θέση της διοργανώτριας Λίγκας, έχουν οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή τοπικών Ενώσεων Συντακτών.

2. Οι δημοσιογράφοι, κατά την προσέλευσή τους από την είσοδο των Media στο ΟΑΚΑ, θα εφοδιάζονται με ειδικό καρτελάκι το οποίο θα τους επιτρέπει την κίνησή τους στις θέσεις Τύπου, την Μικτή Ζώνη και την αίθουσα Τύπου.

3. Για το συγκεκριμένο ματς η ΑΕΛΚ διαθέτει θέσεις parking για τους εκπροσώπους των Media οι οποίοι θα εργαστούν στο συγκεκριμένο παιγνίδι. Οι κάρτες parking, αφορούν στο parking P0 και έχουν παραδοθεί ήδη από την ΑΕΛΚ στον ΠΣΑΤ για να διανεμηθούν στα ΜΜΕ. Η πρόσβαση για τον συγκεκριμένο χώρο parking θα γίνει από την κεντρική είσοδο (VIP) του ΟΑΚΑ.


4. Οι φωτορεπόρτερς θα παραλάβουν τα γιλέκα τους για την πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, από την γνωστή θέση στην δεξιά από τα επίσημα ράμπα, καταθέτοντας την επαγγελματική τους ταυτότητα, την οποία θα παραλάβουν μετά το ματς επιστρέφοντας το γιλέκο.

5. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ΑΕΛΚ για να τους εξασφαλιστεί θέση στις θέσεις Τύπου (για τις οποίες το ΟΑΚΑ ως γνωστό πληρώνεται) και να κλείσουν τις γραμμές μέσω ΟΤΕ. Αν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, η ΑΕΛΚ αδυνατεί να παράσχει θέση για σχολιασμό του αγώνα από ραδιοφωνικό σταθμό.

6. Υπενθυμίζεται ότι τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα έχει η NOVA. Συνεπώς δεν επιτρέπεται η παραμικρή λήψη στιγμιότυπων του αγώνα, με οποιονδήποτε τρόπο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ