2013-08-08 13:00:15
Φωτογραφία για Λαμπερά γενέθλια στην Οξφόρδη: Το νέο MINI θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του εορτασμού των 107 χρόνων από τη γέννηση του Sir Alec Issigonis
Μόναχο/ Οξφόρδη. Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει μία νέα εποχή οδηγικής απόλαυσης, φιλοσοφίας ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, αλλά και premium ποιότητα στην μικρή κατηγορία. Τα αποκαλυπτήρια του νέου MINI θα γίνουν στις 18 Νοεμβρίου 2013. Έχουν περάσει 107 χρόνια από τη γέννηση του Sir Alec Issigonis, ο οποίος έφερε την επανάσταση στο χώρο του αυτοκινήτου. Το Εργοστάσιο του MINI στην Οξφόρδη θα φιλοξενήσει την παγκόσμια πρεμιέρα με ένα πάρτι-έκπληξη στο Λονδίνο το ίδιο βράδυ.

Το νέο MINI θα γιορτάσει επίσης την εκθεσιακή πρεμιέρα του σε ένα διεθνές κοινό την ίδια εβδομάδα, με σχεδόν ταυτόχρονη παρουσίαση σε Λος Άντζελες και Τόκιο. Στις 20 Νοεμβρίου 2013, το νέο λαμπερό αστέρι των premium μικρών αυτοκινήτων θα εμφανιστεί στο προσκήνιο, πρώτα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και λίγες ώρες αργότερα στο Σαλόνι του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια. Το νέο ΜΙΝΙ θα αρχίσει να πωλείται από την άνοιξη του 2014.


Γεννημένο στη Βρετανία, ο τέλειος εκπρόσωπος μιας άριστης παράδοσης.

Όπως ο προκάτοχός του, το νέο MINI θα κατασκευάζεται στην Οξφόρδη. Η έναρξη παραγωγής και η παγκόσμια πρεμιέρα θα διανθίσουν την επετειακή χρονιά για το εργοστάσιο του ΜΙΝΙ, όπου κατασκευάζονται αυτοκίνητα πάνω από 100 χρόνια στις ιστορικές εγκαταστάσεις του. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα αποτίσει φόρο τιμής στις ρίζες του ΜΙΝΙ και στο δημιουργό του πρώτου icon μοντέλου. Με την κυκλοφορία του Mini το 1959, ο Alec Issigonis έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Ένας εγκάρσια τοποθετημένος κινητήρας, κίνηση μπροστά (FWD), τροχοί στις τέσσερις γωνίες του αμαξώματος και ένα προηγμένο πλαίσιο δημιούργησαν μία απαράμιλλη καμπίνα, ευρύχωρη για επιβάτες και αποσκευές με μικρό αποτύπωμα και εξαιρετική ευελιξία.

Οι φιλοσοφίες που εισήγαγε ο Issigonis στο Mini αποτέλεσαν τη βάση για πολλές γενιές μικρών και συμπαγών αυτοκινήτων. Στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους, αυτές οι αρχές θα εξακολουθήσουν να αναβιώνουν στο νέο MINI. Νέας γενιάς κινητήρες και τεχνολογίες πλαισίου, καινοτομίες MINI Connected, καθώς και η αναβαθμισμένη premium ποιότητα, θα αναδείξουν το όχημα σε νέο πρότυπο οδηγικής απόλαυσης στην κατηγορία του.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ