2013-08-08 08:36:02
Φωτογραφία για Αμπελιώνα Μεσσηνίας: Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό 91χρονης από τις Αρχές της Ηλείας
Άφαντη παραμένει από τις 15 Ιουλίου η 91χρονη Κατερίνα Θανοπούλου από την Αμπελιώνα Μεσσηνίας. Οι παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει είκοσι ημέρες, οι έρευνες συνεχίζονται από διάφορες πλευρές.

Πέρα από την ΕΜΑΚ που προέβη σε αναζητήσεις με εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή και τη συνδρομή της Αστυνομίας, με εκπαιδευμένα σκυλιά έκανε έρευνες και ο γιος της 91χρονης πριν από λίγες ημέρες. Οι Αστυνομικές Αρχές είχαν προ καιρού ανοίξει νέο κύκλο ερευνών , ενώ και χθες στην περιοχή της Αμπελιώνας βρέθηκαν εκ νέου αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Αυτή τη φορά οι Αρχές εστιάζουν περισσότερο την έρευνά τους και στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η ηλικιωμένη όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ρόμπα και μαντήλι στο κεφάλι, ενώ όπως έχει αναφέρει ο γιος της από την πρώτη στιγμή λόγω του ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, φέρει βηματοδότη. Κάτι τέτοιο θα καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολη την παρουσία της επί μακρόν στην ύπαιθρο. Ωστόσο ο εντοπισμός της θα έδινε λύτρωση στο γιο και τους συγγενείς της που την αναζητούν.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Stern: Μέρκελ... τέλος το 2016
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Stern: Μέρκελ... τέλος το 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ