2013-08-07 16:20:05
Φωτογραφία για Με καράβι φέρνουν... τα υλικά στην ανατολική Κρήτη!
Λόγια, λόγια…λόγια και από πράξεις μηδέν! Η ιστορία με την έλλειψη των αδρανών υλικών στην ανατολική Κρήτη και το πρόβλημα με τα λατομεία επανέρχεται στο προσκήνιο με δραματικό τρόπο καθώς εργολήπτες αναγκάστηκαν σήμερα να φέρουν άμμο και χαλίκι από το…Βόλο! Η έλλειψη των αδρανών υλικών είχε καταγγελθεί και διαψεύστηκε αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CRETALIVE ένα φορτηγό πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι της Σητείας και ξεφορτώνει αυτή την ώρα 3000 τόννους χαλίκι και άμμο προερχόμενο από το Βόλο, καθώς πλέον οι εργολήπτες δεν μπορούν, όπως λένε, να βρουν υλικά από την περιοχή και αδυνατούν να συνεχίσουν τα έργα! Τα οποία μάλιστα καθώς είναι του ΕΣΠΑ τρέχουν με αυστηρές διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα και η πίεση είναι μεγάλη.

Όπως είπε πριν από λίγο στο CRETALIVE γνωστός εργολάβος "είναι πλέον πιο εύκολο να βρεις υλικά και μάλιστα φτηνότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα παρά στην περιοχή".

Και όσον αφορά το μεταφορικό κόστος –λενε- ότι είναι πιο φτηνό από το Βόλο το μεταφορικό παρά να τα φέρεις από...τον Άγιο Νικόλαο στη Σητεία!

«Μετά τα 50 χιλιόμετρα απόσταση είναι σχεδόν απαγορευτικό το κόστος και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε» λέει.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ