2013-08-07 13:17:04
Φωτογραφία για Με Σαλπιγγίδη στην Ουκρανία ο ΠΑΟΚ
Το θαύμα απέναντι στη Μέταλιστ θα επιδιώξει να κάνει απόψε στο Χάρκοβο ο ΠΑΟΚ... (20:00, OTE Sport 3) για να περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ήττα με 2-0 της περασμένης εβδομάδας στην Τούμπα καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά» στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου, ωστόσο, όπως τόνισε κι ο Χούουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου η ελληνική ομάδα δεν πήγε για τουρισμό στην Ουκρανία.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ταξίδεψε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Ο διεθνής παίκτης προέρχεται από ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό, αλλά προπονήθηκε χθες κανονικά και ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Στέφενς, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ και Λίνο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζιόλης και ο Λάζαρ, η τριπλέτα των μέσων θα αποτελείται από τους Ολίσε, Λούκας και Γεωργιάδηκαι μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κάτσε, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης και Λόρενς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ