2013-08-06 21:42:20
Φωτογραφία για Tουρίστας απολάμβανε το ποτό του και παρ' ολίγο να πέσει νεκρός από μπαλωθιά!
Ήρθε από την πατρίδα του για να κάνει διακοπές και επέλεξε τη φιλόξενη Κρήτη, ένας Ελβετός τουρίστας. Ούτε στα χειρότερα όνειρά του, όμως, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα κινδύνευε να χάσει τη ζωή του από μια... αδέσποτη σφαίρα, πέφτοντας θύμα του βάρβαρου εθίμου με τις μπαλωθιές!

O άτυχος τουρίστας απολάμβανε αμέριμνος το ποτό του στο μπαρ του ξενοδοχείου στο οποίο παραθερίζει στο Ρέθυμνο, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε ένα έντονο κάψιμο και πόνο στον αριστερό μηρό και πλημμύρισε στο αίμα! Αμέσως έφτασε ο γιατρός του ξενοδοχείου, ο οποίος διαπίστωσε διαπίστωσε έκπληκτος ότι ο παραθεριστής είχε δεχθεί... σφαίρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο τραυματίας εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του βλήματος από το «τυφλό» τραύμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όλα δείχνουν ότι τραυματίστηκε από μπαλωθιά η οποία προήλθε από μακρινή απόσταση και το βλήμα είχε χάσει την ορμή του, γι' αυτό ο τραυματισμός δεν ήταν πιο σοβαρός. Η Ασφάλεια Ρεθύμνου ερευνά τώρα πού γίνονταν εορταστικές εκδηλώσεις μέσα στο βεληνεκές του βλήματος, ώστε να εντοπιστεί ο ακούσιος παρ' ολίγον δολοφόνος.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Δον Κορλεόνε της Ορθοδοξίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Δον Κορλεόνε της Ορθοδοξίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ