2013-08-06 21:00:18
Φωτογραφία για Το Bridgestone Dueler Sport H/P κερδίζει, ανάμεσα σε 6 μάρκες ελαστικών, σε συγκριτικό τεστ του Γαλλικού περιοδικού L'Argus de l'Automobile
To Bridgestone Dueler Sport H/P (Highway Performance) δικαιώνει το όνομα του και κατακτά τις κορυφαίες θέσεις σε ένα νέο, συγκριτικό τεστ, που έγινε από το Γαλλικό περιοδικό l’Argus de l’Automobile.

Αξιολογώντας έξι κορυφαίες μάρκες ελαστικών για SUV, το περιοδικό l’Argus ανακηρύσσει το Dueler Sport H/P συνολικό νικητή της κατηγορίας «ποιότητα – τιμή» και το μόνο ελαστικό, που πήρε 4.5 αστέρια με άριστα τα 5.

Το περιοδικό l’Argus αξιολόγησε έξι μάρκες ελαστικών στην οδική συμπεριφορά, το φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο, την υδρολίσθηση, την αντίσταση κύλισης και τα επίπεδα θορύβου. Εκτός από το Νο 1 της συνολικής κατάταξης, το Dueler Sport H/P βρίσκεται την κορυφαία θέση στο φρενάρισμα στο στεγνό (από τα 90 στα 0 χλμ/ώρα και από τα 130 στα 0 χλμ/ώρα) και την οδική συμπεριφορά (ανταπόκριση, ακρίβεια, σταθερότητα,…) ενώ μοιράζεται τη Νο1 θέση στο κράτημα στο βρεγμένο.


“Το Dueler Sport H/P σχεδιάστηκε για να προσδώσει στα SUV νέας γενιάς εξαιρετικές, συνολικές επιδόσεις και αναπαυτικότητα στο δρόμο – και αυτό το τεστ αποδεικνύει ότι η Bridgestone πέτυχε τον στόχο της ” δηλώνει ο José Enrique Gonzales, Διευθυντής Μάρκετινγκ Καταναλωτικών Προϊόντων, για την Bridgestone Europe. Οι δοκιμές σε πίστα έλαβαν χώρα σε μία κορυφαία, ιδιωτική πίστα δοκιμών στη Γαλλία, χρησιμοποιώντας ελαστικά διάστασης 215/65 R16 σε ένα Nissan Qashqai 1.6 dci 130ch. Το περιοδικό L’Argus χρησιμοποίησε ένα ελαστικό αναφοράς για όλες τις δοκιμές στην πίστα, προκειμένου να εξαλειφθούν τυχόν μεταβλητές, όπως ο άνεμος και η θερμοκρασία της πίστας.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό L’Argus de l’Automobile (με τιράζ εκτύπωσης +/-50,000 τμχ) αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στη Γαλλία σχετικά με πληροφορίες και τιμές σε καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ