2013-08-06 19:37:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης: Απίστευτο περιστατικό στη Shell Γρεβενών
Επιστρέφοντας χθές από την τριήμερη εκδρομή μας στην Πάργα και με τελικό προορισμό την πόλη μας στη Δυτική Μακεδονία σταματήσαμε στην πλατεία των Γρεβενών και συγκεκριμένα στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell προκειμένου να βάλουμε 15 ευρώ αμόλυβδη βενζίνη. Ο υπάλληλος που μας εξυπηρέτησε μας ρώτησε 2 φορές το ποσό που θέλαμε να βάλουμε και πληκτρολόγησε στο μηχάνημα την τιμή. Μπήκαμε στο μαγαζί προκειμένου να πληρώσουμε με χρεωστική κάρτα το ποσό και εν συνεχεία βγήκαμε έξω όπου και διαπιστώσαμε ότι αντί για 15 ευρώ ο υπάλληλος κατά λάθος δικό ΤΟΥ φούλαρε το ρεζερβουάρ μας.

Από μόνοι μας συνειδητοποιούμε τι έχει γίνει και ενημερώνουμε τον υπάλληλο για το λάθος του..( ο οποίος «αγρόν ηγόραζε» καθώς δεν είχε πάρει μυρουδιά από την απροσεξία του)… Μόλις καταλαβαίνει τι έχει κάνει και αυτός αλλά και το αγενέστατο αφεντικό του αρχίζουν να μας φωνάζουν και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να πληρώσουμε τη διαφορά του ποσού ειδάλλως θα μας οδηγούσαν σε κοντινό συνεργείο προκειμένου να αφαιρέσουν την βενζίνη, φωνάζοντας δε συνέχεια κατά τη διάρκεια της διαμάχης ότι είμαστε κλέφτες!?!


Φυσικά σε έναν κόσμο όπου ο ηλίθιος είναι αήττητος υπερνικάει ο μικρόψυχος κι ο ανόητος και προκειμένου να λυθεί το θέμα πληρώσαμε τη διαφορά..Συζητώντας βέβαια με ανθρώπους από το περιβάλλον των Γρεβενών πληροφορηθήκαμε πως το περιστατικό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρατήριο και πως μάλλον είναι μία συχνή τακτική του ιδιοκτήτη για κάποια ωραία «εξτραδάκια».

Έχουμε κι εμείς μαγαζιά και ξέρουμε πως κινείται η αγορά …είναι βέβαιο πως το λάθος του ιδιοκτήτη ή του υπαλλήλου του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βαραίνει τον πελάτη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα καινούριο και ακριβό αυτοκίνητο που λόγω της απροσεξίας ενός επιπόλαιου υπαλλήλου δε θέλαμε να πέσει στα χέρια του οποιουδήποτε συνεργείου και να ανοιχτεί προκειμένου να αφαιρε8ει η έξτρα βενζίνη… γι αυτό και πληρώθηκε το αγενέστατο αφεντικό… το οποίο προκειμένου να καλύψει τον υπάλληλο του αφήνει τόσο δυσαρεστημένο τον πελάτη του και γίνεται αυτή τη στιγμή και ρεζίλι δημοσίως… Ζήτω το έθνος !

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ