2013-08-06 15:18:33
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στις αιχμές... κύκλων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περί προσφυγής του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στα δικαστήρια πως έχει έρθει σε συμβιβασμό με τον παίκτη.

Kατηγορηματικά διέψευσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης με ανακοίνωσή τους τα όσα ανέφεραν κύκλοι των "πράσινων" περί επικείμενης προσφυγής του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στα δικαστήρια για οφειλές από τους ερυθρόλευκους.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού καθιστά σαφές πως έχει έρθει σε συμφωνία για συμβιβασμό με τον πρώην παίκτη της ομάδας και του εύχεται γρήγορη επιστροφή στη δράση μετά τη σχεδόν διετή απουσία του λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με δήθεν εκκρεμή δικαστική διαφορά με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές με πνεύμα καλής συνεργασίας και διάθεσης έχουν επιλύσει συμβιβαστικά, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, το ζήτημα που είχε ανακύψει από την μακρά απουσία του παίκτη από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά του Π. Βασιλόπουλου και εύχεται στον παίκτη να συνεχίσει με υγεία την αγωνιστική του δράση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ