2013-08-06 11:48:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει τη Wind
H wind έχει αντιληφθεί πόσο ισχυρή είναι μια εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και εκμεταλλευόμενη την απουσία του ελληνικού κράτους εμπαίζει τους πελάτες της. Πλέον, η πιο αναξιόπιστη εταιρεία στην Ελλάδα η Wind κλείνει συμφωνίες και... "σπίτια".

1)Υπόσχεται ότι με την ολοκλήρωση συμφωνίας ενός προγράμματος θα δοθεί επιδότηση και... εφόσον έχετε υπογράψει σας ενημερώνουν ότι δυστυχώς δεν γίνεται να σας τη δώσουν.

2)Καταλήγετε σε κάποιο πρόγραμμα με υπάλληλο της wind και σας φέρνουν στο σπίτι χαρτιά να υπογράψετε τα οποία περιέχουν και άλλες υπηρεσίες προς όφελος πάντα της wind.

3)Σας λένε την λέξη απεριόριστα και....ανακαλύπτετε ότι η λέξη απεριόριστα είναι νούμερο που φυσικά μπορείς να το ξεπεράσεις.

4)Σας ενημερώνουν ποιος θα είναι ο λογαριασμός σας στο πρόγραμμά σας και... κατόπιν υπογραφής ανακαλύπτεται στη τελευταία σελίδα με μικρά γράμματα ότι ο λογαριασμός που σας υποσχέθηκαν είναι χωρίς ΦΠΑ και όταν ανοίξετε τον λογαριασμό της wind


5)θα διαπιστώσετε έκπληκτοι ότι είχαν ξεχάσει να σας αναφέρουν και τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.

6)Σας διαβεβαιώνουν ότι όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει και... μετά απο αρκετές ημέρες ένας άλλος υπάλληλος της Wind ρίχνει τις ευθύνες για όλα τα κακά που σας βρήκαν ότι φταίει ο προηγούμενος κακός υπάλληλος που δεν σας ενημέρωσε σωστά. Επιλέγοντας Wind επιλέγετε να χάσετε την ψυχολογική σας ηρεμία και... τα λεφτά σας.

Υ.Γ. Με περίσσια υπομονή αναμένω ακόμα αποτελέσματα από τις πληθώρες αιτήσεις για να με ενημερώσουν επιτέλους με τους σωστούς λογαριασμούς για τις οφειλές μου, διότι δεν έχουν περάσει την προσφορά του πακέτου που έκλεισα μέσα στο λογαριασμό. Ως τότε πληρώνω αυξημένους λογαριασμούς και δέχομαι και διακοπές στη σύνδεση στην άρνησή μου για πληρωμή αυτών. Η WIND έχει αποδεχτεί το λάθος της αλλά συνεχίζει να φέρνει λάθος λογαριασμούς.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ