2013-08-06 10:20:04
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Γύπες πάνω από τα σπίτια!"

"Η ανάγκη για ρευστότητα πιέζει τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να δεχθούν τις εξευτελιστικές τιμές που τους προσφέρονται.

Τα "funds της θλίψης" αγοράζουν με 10 λεπτά ανά ευρώ τα στεγαστικά και τα επιχειρηματικά".

ΕΘΝΟΣ: "Επιχείρηση κεραυνός από το ΣΔΟΕ".

"Ο φοροελεγκτικός μηχανισμός του κράτους αρχίζει επιτέλους να κινητοποιείται. Το ΣΔΟΕ θεωρώντας κορωνίδα της παρανομίας τη φοροδιαφυγή, με επιχείρηση τύπου "Κεραυνός" βάζει τάξη στην ασυδοσία των κυκλωμάτων της νύχτας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο πυρηνικός πόλεμος Ιράν-Ισραήλ=2013!".

"Η γνώσις ιστορικών γεγονότων δια των ισοψηφιων. Η λεξαριθμική αποκάλυψις και η σύγχρονη αποκωδικοποιημένη σημασία της μονομαχίας μεταξύ του Κάιν και του Αβελ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "4 πακέτα προσλήψεων έως τέλος Αυγούστου".

"Τρέχουν οι προθεσμίες για 2.553 θέσεις εποχικών. 820 διανομείς, διοικητικοί και οδηγοί στα ΕΛΤΑ, 1.453 τεχνικοί και δημοσιογράφοι στη Δημόσια Τηλεόραση, 120 εργάτες στην ΕΥΔΑΠ και 160 μεταφραστές και ψυχολόγοι στην ΕΛΑΣ".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:"4.800 Τραπεζικοί σε έξοδο το 2013".

"Για μεγάλη έξνοδο περίπου 10.000 τραπεζοϋπαλλήλων μέχρι το 2015 πιέζουν τρόικα και Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Εως 18.000-20.000 εργαζόμενοι εκτός τραπεζικού κλάδου μέχρι το 2016".

ΕΣΤΙΑ: "Ανησυχία για το φθινόπωρο".

"Με την έναρξη του Αυγούστου, υπάρχει μεν ένα κλίμα ανάπαυλας αλλά ταυτόχρονα επικρατεί διάχυτη ανησυχία για το τι θα γίνη το φθινόπωρο. Η κατάστασις παραμένει δυστυχώς αρκετά ρευστή".

Η ΑΥΓΗ: "Ιός κινητικότητας χτυπάει την Υγεία".

"Μέσα στον Αύγουστο διαλύονται εννέα νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα λεγόμενα "νοσοκομεία των φτωχών". Με "σκονάκι" της τρόικας αρχίζει η διάλυση των νοσοκομείων, καταγγέλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ο Αδωνης βλάπτει σοβαρά την υγεία".

"Μικραίνει δραματικά ο χάρτης του ΕΣΥ στην Αττική και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη μετά τις μνημονιακές αποφάσεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Α.Γεωργιάδης. Πέντε δημόσια νοσοκομεία διαγράφονται. Αλλα 600 κρεβάτια προστίθενται στα 600 τα οποία έχει ήδη κλείσει η κυβέρνηση φέτος και 1.618 εργαζόμενοι απολύονται".

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Τρομάζουν το Μαξίμου κούρεμα-απολύσεις-κατασχέσεις".

"Στο Μαξίμου τρέμουν με την ιδέα του Σεπτεμβρίου, οπότε θα ανοίξουν όλα τα μέτωπα. Οι απολύσεις που πρέπει να προχωρήσουν, οι κασχέσεις Δημοσίου και τραπεζών και το περίφημο haircut, που μπορεί λόγω γερμανικών εκλογών να μη βρίσκεται σήμερα στην επίσημη ατζέντα, ωστόσο μετά τις 22 Σεπτεμβρίου θα μπει επιτακτικά".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Νέες θετικές ενδείξεις για την πορεία της οικονομίας".

"Θετικά μηνύματα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας "εκπέμπουν" τα βελτιωμένα φορολογικά έσοδα του Ιουλίου, οι αυξημένες αεροπορικές αφίξεις τουριστών και οι ενδείξεις σταθεροποίησης της αγοράς εργασίας, ύστερα από έξι χρόνια συνεχούς και βαθιάς ύφεσης".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Κινητικότητα για 1.618 υπαλλήλους".

"Κλείδωσε η κινητικότητα στην Υγεία. Σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσίασε ο αρμόδιος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης 1.618 εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας μπαίνουν σε καθεστώς κινητικότητας, δεσμευόμενος πάντως πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στους εργαζομένους του ΕΣΥ".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ολα τα μόρια για τις μεταθέσεις".

"Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη μοριοδότηση των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ώστε να προχωρήσει η κινητικότητα παρουσιάζουν σήμερα "ΤΑ ΝΕΑ". Η αξιολόγηση θα γίνει σε δύο φάσεις και θα στηριχθεί κυρίως στο χρόνο προϋπηρεσίας του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:"Τέλος εποχής για τρία νοσοκομεία".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Δύο λύσεις-"κλειδιά".

"Πλεόνασμα φέτος και ανάπτυξη το 2014 οι καταλύτες για την έξοδο από την κρίση.Συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στο Bloomberg. Ο υπουργός παραδέχεται ότι καταγράφονται καθυστερήσεις στο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων, αλλά αυτές, λέει θα καλυφθούν".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μάχη κατά επτά μετώπων δίνει η αγορά των τραπεζών".

"Με επτά μέτωπα ανοιχτά για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, με ορίζοντα τουλάχιστον έως την άνοιξη του 2014, δεν υφίσταται η πολυτέλεια της θερινής ραστώνης για τραπεζικά επιτελεία, ειδικά αφού μέσα στον Αύγουστο "τρέχουν" projects όπως η παροχή στοιχείων στην BlackRock και η εκπόνηση των σχεδίων αναδιάρθρωσης

ΚΕΡΔΟΣ: "Ανάκαμψη στην ευρωζώνη δείχνουν πρόδρομοι δείκτες".

"Πιο αισιόδοξο τόνο και δυσμενές κλίμα που επικρατεί εδώ και καιρό στη διεθνή οικονομία έδωσαν ορισμένα στοιχεία, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν χθες και μάλιστα κάποιοι αναλυτές σχολίασαν ότι πιθανώς η ευρωζώνη θα βρίσκεται προ των πυλών εξόδου της από την ύφεση".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ