2013-08-06 09:45:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΚΟΦΤΗ»
Το μήνυμα του Γιάννη Βρέντζου στην παρουσίαση των 4 αποκτημάτων του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρο. Στην ομάδα απομένει ένας μήνας για να βρει τον «κόφτη» που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ.

Έναν μήνα έχουν στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που απομένει για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής και σε πρώτο πλάνο παραμένει ένας αμυντικός χαφ που θα κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν βιάζονται να προχωρήσουν στον «εκλεκτό», εξετάζοντας όλες τις περιπτώσεις και ίσως να υπάρξει κάποια έκπληξη, σύμφωνα με το "sport-fm.gr".

Ψηλά παραμένει το όνομα του Μομό Σισοκό, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αξιώνει ένα μικρό αντίτιμο για την παραχώρησή του και τον παίκτη να ζητά 2 εκατ. ευρώ.

Με την υπόθεση ασχολείται ο Μίνο Ραϊόλα, ο ατζέντης του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος ήταν και στο «Ανφιλντ».


Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν τον Βάλτερ Γκαργκάνο, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Φούλαμ και της Σάντερλαντ.

Επίσης, μια περίπτωση που εξετάζεται είναι εκείνη του Αμπέλ Αγκιλάρ. Η Έρκουλες δεν αντέχει το συμβόλαιό του (700.000 ευρώ), αφού υποβιβάστηκε και ψάχνει ομάδα για να τον πουλήσει.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν και για έναν αμυντικό που μπορεί να παίξει στο κέντρο, κυρίως όμως στα αριστερά.

Δεν πρόκειται για βασική προτεραιότητα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όμως εξετάζουν τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους. Μία από εκείνες είναι εκείνη του Μιγκέλ Τόρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ