2013-08-05 20:50:12
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Ανεξέλεγκτη πορεία Ι.Χ. μέσα στην πόλη - Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα - Δείτε φωτo
Περίεργο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην καρδιά της Πρέβεζας στην συμβολή των οδών Μ. Μερκούρη και Ζαλόγγου.

Είναι το δεύτερο τροχαίο που γίνεται στην συγκεκριμένη διασταύρωση τις τελευταίες τρεις μέρες.

Πλέον το σημείο θεωρείται και χαρακτηρίζεται καρμανιόλα αφού πολλοί είναι αυτοί που παραβιάζουν το stop στην Ζαλόγγου και περνάνε. Και αν δεν σταματούσαν και τα αυτοκίνητα που διέρχονται στην Μ. Μερκούρη τότε τα αποτελέσματα θα ήταν τραγικά.

Το συγκεκριμένο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 όταν ι.χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος αρχικά συγκρούστηκε στην διασταύρωση Ζαλόγγου με Μ. Μερκούρη με κρατικό όχημα.

Μετά την σύγκρουση και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε μια ανεξέλεγκτη πορεία επί της Ζαλόγγου χτυπώντας την ανοιχτή πόρτα ενός άλλου ι.χ. που ήταν παρκαρισμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου μετά την διασταύρωση.


Να σημειωθεί ότι στην ανοιχτή πόρτα υπήρχε άνθρωπος ο οποίος πρέπει να είχε άγιο αφού κυριολεκτικά γλίτωσε από καθαρή τύχη μιας και το ι.χ. πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα του.

Το ι.χ. όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε την πορεία του για περίπου 80 ακόμα μέτρα και έπεσε πάνω σε συρμάτινη περίφραξη και στην συνέχεια στον τοίχο σπιτιού, παρασύροντας κάδους απορριμάτων οι οποίοι με την σειρά τους έπεσαν πάνω σε άλλο παρκαρισμένο ι.χ. προξενώντας υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημα μη μπορώντας να εξηγήσει τι είχε συμβεί, ενώ το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο κόσμος ανάστατος βγήκε στους δρόμους μιας και κάτι τέτοιο δεν είχε ξανασυμβεί ενώ διαμαρτύρονταν έντονα για μια ακόμη φορά για την διασταύρωση καρμανιόλα που πλέον είναι θέμα χρόνο να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα πράγμα που το απευχόμαστε όλοι.

Το ευτύχημα ήταν ότι εκείνη την ώρα και για όλη την πορεία του ι.χ. δεν διέρχονταν κανείς πεζός από τα σημεία που πέρασε.

Τα αίτια του περιστατικού βέβαια θα διερευνήσει η τροχαία Πρέβεζας.

Πηγή: pamepreveza
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ