2013-08-05 16:07:03
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ...7!
Η μέρα που θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού πλησιάζει...

Με σεβασμό στα αδέρφια μας που χάθηκαν, αλλά και με μεγάλη χαρά για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν έξω από τη Θύρα 7!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7 του μηνός, στις 7μ.μ. έξω από τη Θύρα των οργανωμένων του Θρύλου θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού. Εκεί θα τοποθετηθεί μία τεράστια ερυθρόλευκη φανέλα, με τα τέσσερα αστέρια, η οποία και θα μείνει εκεί για όλη την σεζόν.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια ακόμα φανέλα, αλλά για αυτή με τα τέσσερα αστέρια!

Η αγωνία μεγαλώνει, αλλά πλέον τα αποκαλυπτήρια είναι κοντά Τετάρτη 7 Αυγούστου, 7μ.μ., έξω από τη Θύρα 7!

Επίσης, υπάρχει και κάτι ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με την PUMA, ύστερα από πρωτοβουλία της διοίκησης, κατάφερε και έριξε το κόστος της φανέλας.

Συγκεκριμένα, η τιμή πέρσι είχε κόστος 72.99 ευρώ, ενώ φέτος θα έχει αξία 59.99 ευρώ. Παράλληλα, μειώθηκε και το τύπωμα στην εμφάνιση. Από τα 11 ευρώ στα 5 ευρώ. Δείγμα πως η διοίκηση σέβεται του οπαδούς της, δείχνοντας κατανόηση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε από οικονομικής πλευράς.

Από τον Ολυμπιακό παράλληλα ενημερώνουν πως υπήρξε μικρή καθυστέρηση στις εμφανίσεις, λόγω του ότι στην PUMA άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, με την οποία δεσμεύονται με συμβόλαιο οι ερυθρόλευκοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οχτώ μαχαιριές στην πόλη μας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Οχτώ μαχαιριές στην πόλη μας"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ