2013-07-29 17:04:03
Φωτογραφία για Πώς να είσαι κουλ στην πόλη
Μην κάθεσαι σπίτι

Βγες σε μία πλατεία ή στο γειτονικό πάρκο. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν λεφτά, ακόμα και αν ζούμε σε τσιμεντένιες πόλεις, υπάρχουν ακόμα κάπου κοντά πάρκα και πλατείες, όπου μπορείς να περάσεις καλά και φθηνά, αν όχι δωρεάν. Και να θυμάσαι ότι είναι η δική σου παρουσία που αναβαθμίζει τα πάρκα και τις πλατείες της γειτονιάς σου.

Διακοπές από την τηλεόραση

Γιατί αν βλέπεις, αυτό μάλλον σημαίνει ότι βλέπεις επαναλήψεις και ότι κάθεσαι στο σαλόνι (ή ακόμα χειρότερα στο υπνοδωμάτιο). Προτίμησε να κάτσεις στο μπαλκόνι με την αγαπημένη σου παρέα. Αν μάλιστα φυτέψεις αρωματικά φυτά (όπως δυόσμο ή βασιλικό) ή βότανα (όπως λουίζα ή φασκόμηλο), θα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Ακόμα και μόνος σου το βραδάκι στο μπαλκόνι με την αγαπημένη σου σειρά στο laptop, είναι πιο ευχάριστα (και δροσερά)!

Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα

...και καταφεύγεις πάντα να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου. Δεν το αφήνεις καλύτερα να κάνει και αυτό διακοπές; Προτίμησε τα μέσα μεταφοράς ή ακόμα καλύτερα ένα ποδήλατο. (Για κοντινές βόλτες βέβαια, μην ξεχνάς και τα υποτιμημένα ποδαράκια σου!)


Δοκίμασε το ποδήλατό σου

...τον Αύγουστο, στους άδειους πια δρόμους της πόλης, απολαμβάνοντας μέρη που δύσκολα προσεγγίζεις τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Θερινό σινεμά!

Από τις top επιλογές που μας προσφέρει η πόλη το καλοκαιράκι. Για πιο οικονομικά: θερινό σινεμά με τους φίλους σου στην ταράτσα!

Ταράτσα-πάρτυ!

Τι και αν ξέμεινες στην πόλη καλοκαιριάτικα... φέτος ειδικά δεν είσαι ο μόνος. Μαζευτείτε λοιπόν φίλοι και γνωστοί σε μία ταράτσα και γιορτάστε το καλοκαίρι στην πόλη με do-it-yourself κοκτέιλ πάρτυ! (Tip: μην ξεχάσεις να ειδοποιήσεις τους γείτονες, ειδικά αν μένεις σε πολυκατοικία. Κάλεσέ τους για να γνωριστείτε καλύτερα ή αν δεν σου βγαίνει και δεν θες τέλος πάντων, ειδοποίησε τους τουλάχιστον για να προλάβουν να μαζέψουν τυχόν απλωμένα ρούχα τους από την ταράτσα!)

greenpeacegreece.org
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ