2013-07-29 14:40:58
Φωτογραφία για To πρόβλημα με τα υπηρεσιακά λεωφορεία του πολεμικού ναυτικού
Καλώς ή κακώς σε ορισμένες δουλειές υπάρχουν -τουλάχιστον ακόμα- υπηρεσιακά λεωφορεία για τη μεταφορά των εργαζομένων στις εκάστοτε βάσεις. Ωστόσο, τα προβλήματα είναι πολλά, και κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εργαζόμενοι στήνονται "τζάμπα" και περιμένουν να περάσει το λεωφορείο, που όμως λόγω βλάβης δεν έρχεται ποτέ, κι έτσι ή αναγκάζονται να πάρουν αυτοκίνητο, ή να πάρουν κάποιο άλλο που ίσως τους βολεύει στη περιοχή τους. Άλλες φορές έχει χαλάσει στη μέση της διαδρομής, και τους κατεβάζουν και ξαναπεριμένουν ένα άλλο λεωφορείο...(Αλήθεια, τα ελέγχουν συχνά;;)

Τα καλοκαίρια έχουν να αντιμετωπίσουν δυο επιπλέον προβλήματα: Το ένα έχει να κάνει με τις διακοπές που δικαιούται να πάρει ο οδηγός! Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για 2 ή και 3 εβδομάδες! Απλά στην περίπτωση αυτή οι εργαζόμενοι το γνωρίζουν από πριν. Πριν βιαστεί κάποιος να σχολιάσει, να λάβει υπόψη του τις τραγικές μειώσεις που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί στους μισθούς τους...

Το άλλο θέμα που υπάρχει το καλοκαίρι, είναι ότι συχνά χωρίς έγκαιρη ενημέρωση τα λεωφορεία χρησιμοποιούνται ώστε να πηγαίνουν οι απόστρατοι στις κατασκηνώσεις, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν με το αυτοκίνητό τους, ή με κάποιου συναδέλφου.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εθνικό νόμισμα άμεσα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εθνικό νόμισμα άμεσα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ