2013-07-29 12:40:11
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥ...
Η μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου στον Άρη θα σφραγιστεί σήμερα με τις υπογραφές, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν τα… ρέστα τους για να καταφέρουν να πάρουν ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Τάτος δεδομένα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Άρη, αυτό όμως που, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού ή αν ο 23χρονος μέσος θα φύγει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς.

Το ζήτημα θα διευθετηθεί σήμερα, στην τελική συνάντηση που θα έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Οι «κίτρινοι» πάντως θα πιέσουν με όλες τους τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την ελευθέρας του παίκτη, ωστόσο, ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό θα προχωρήσουν τουλάχιστον στον δανεισμό.

Στη συνάντηση που θα γίνει με τον Ολυμπιακό, το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, ενώ στη συνέχεια θα μπουν και οι υπογραφές ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη έτσι ώστε ο Τάτος να ενσωματωθεί στη συνέχεια στην προετοιμασία των «κίτρινων» και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ