2013-07-29 11:53:59
Φωτογραφία για ΧΟΡΝΕΡ : ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, υπολογίζει τον Λιούις Χάμιλτον ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η νίκη του Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Ουγγαρίας μπορεί απλώς να του χάρισε 25 βαθμούς και να τον έφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι 48 βαθμοί. Φαντάζει μεγάλη, αλλά το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, δεν επαναπαύεται.

«Σίγουρα μπορεί να θεωρείται διεκδικητής του τίτλου. Ήταν η πρώτη του νίκη φέτος, αλλά ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος και δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε, όπως και κανέναν άλλο πιλότο», δήλωσε στο Sky Sports.

Όσο για την αποτίμηση της παρουσίας της Red Bull στην πίστα «Hungaroring», με τον Φέτελ δεύτερο και τον Γουέμπερ τέταρτο, είπε: «Ο Σεμπάστιαν είχε κάποια προβλήματα στο μονοθέσιο κι αυτό ισχυροποίησε το προβάδισμα του Χάμιλτον. Ο Μαρκ τα πήγε πολύ καλά. Πάντως είμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσία μας. Στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταφέραμε να αυξήσουμε το προβάδισμά μας στο πρωτάθλημα κατασκευαστών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ