2013-07-28 22:08:05
Φωτογραφία για Μέλος της Χρυσής Αυγής Λέσβου ξυλοκοπήθηκε μπροστά από τον ΟΤΕ Μυτιλήνης
Χθες η αστυνομία με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι το βράδυ,από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε... βάρος (4) ανδρών αγνώστων στοιχείων, για κλοπή, σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση σε βάρος ενός 45χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη, οι τέσσερις άνδρες πλησίασαν τον 45χρονο, ο οποίος κινούταν πεζός, τον εξύβρισαν και τον απείλησαν, ενώ ένας από αυτούς του επιτέθηκε χτυπώντας τον με τα χέρια. Στη συνέχεια οι δράστες του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο 45χρονος άνδρας ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής Λέσβου, και όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Χ.Α Λέσβου στην Ιστοσελίδα τους στις 26 Ιουλίου και κατά τις 18:00 σε δρόμο πλησίον του ΟΤΕ ξυλοκοπήθηκε μέλος της τοπικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Λέσβου από αριστερές οργανώσεις.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της Χ.Α Λέσβου ο 45χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Τα μέλη της Χ.Α Λέσβου αναφέρουν ότι ο αριθμός των ανδρών που του επιτέθηκαν ήταν έξι, ενώ η αστυνομία αναφέρει 4 άτομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αφού του επιτέθηκαν με χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, αμέσως μετά τον λήστεψαν ! Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά τη νοσηλεία του 45χρονου στα επείγοντα του Νοσοκομείου μετέβηκε στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης για να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

lesvospost.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ