2013-07-28 19:08:06
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *VIDEOS*
Tην περίπτωση του Χέντο Τούρκογλου εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στη θέση «3», ωστόσο... αγκάθι αποτελεί το υψηλό κασέ του Τούρκου NBAer.

Στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έχουν στρέψει την προσοχή τους οι ερυθρόλευκοι για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν περιορίζονται μόνο στην περίπτωση του Μάλικ Χέρστον, αλλά εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Χέντο Τούρκογλου!

Ο Τούρκος διεθνής φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος και πληροί όλες τις προδιαγραφές να κάνει την διαφορά από τη περιφέρεια με το... «θανατηφόρο» σουτ που διαθέτει έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Η εμπειρία του από παραστάσεις αγώνων υψηλού επιπέδου, αλλά και η δεδομένη ποιότητά του μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο του Ολυμπιακού, ωστόσο η υπόθεσή του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη. Αγκάθι αποτελεί το υψηλό «κασέ» του παίκτη, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν να ανταγωνιστούν τις Αναντολού Εφές και Φενέρ που ερίζουν για την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Τουρκίας.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρέντινγκ για τρόικα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρέντινγκ για τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ