2013-07-28 18:35:24
Φωτογραφία για ΜΠΕΓΚΙΤΣ : ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Ο Μίρζα Μπέγκιτς εξήγησε πώς η τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα τον έκανε να αποδεχθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά την πρόταση του Ολυμπιακού!

«Έπειτα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μου προτάθηκε να ανανεώσω, αλλά αρνήθηκα. Ο λόγος ήταν απλός... Ο μικρός χρόνος συμμετοχής. Στο μεταξύ, με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μου εξήγησε πώς με φαντάζεται στην ομάδα τη νέα χρονιά. Συμφωνήσαμε μέσα σε 5 λεπτά.

Δεν έχω απορίες για το ρόλο μου στη θέση του βασικού σέντερ, θα έχω περισσότερο χώρο δράσης κι είμαι σίγουρος πως σ' αυτή την ομάδα μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα απ' ό,τι έκανα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπερ σημαίνει πως οι φιλοδοξίες της ομάδας παραμένουν υψηλές και τη νέα αγωνιστική περίοδο» είπε μεταξύ άλλων στη σλοβενική ιστοσελίδα "kosarka.si", ο 28χρονος Βοσνιοσλοβένος σέντερ, ο οποίος πριν λίγες μέρες ενσωματώθηκε στην αποστολή της Σλοβενίας εν όψει Eurobasket 2013 (4-22/9).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ