2013-07-28 16:51:31
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ 14 εκ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΑ... Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
Πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του 21χρονου αμυντικού, Κυριάκου Παπαδόπουλου, από τη Σάλκε φέρεται να κατέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής (28/7) η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας μετά την αποχώρηση του Κάραγχερ έχει μείνει με τρεις στόπερ. Και παρόλο που πρόσφατα ο τεχνικός της, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε πως η ομάδα του δεν θέλει άλλον σέντερ μπακ μετά την άφιξη του Κόλο Τουρέ και την παρουσία των Αγκερ και Σκρτελ, θεωρείται βέβαιο στην Αγγλία πως θα υπάρξει κίνηση για παίκτη στην άμυνα.

«Νομίζω ότι είμαστε καλά με τους υπάρχοντες αμυντικούς, ο Κόλο Τουρέ έχει μεγάλη εμπειρία και τεράστια ποιότητα, θα μας βοηθήσει», είχε δηλώσει πρόσφατα στη «Liverpool Echo» ο Ρότζερς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται αυτό θα αλλάξει.

Αλλωστε, οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", αναφέρουν πως αυτός ήταν που έθεσε στη διοίκηση αίτημα απόκτησής αμυντικού και έδωσε το «ΟΚ» για να υπάρξει κίνηση για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού που θεωρείται στην Αγγλία ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ετσι όπως αναφέρει το δημοσίευμα και τις πληροφορίες του από το Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» κατέθεσαν πρόταση 14 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για τον Ελληνα διεθνή αμυντικό και αναμένουν την απάντηση των Γερμανών. Αισιοδοξούν πως θα αποσπάσουν τη συγκατάθεση των «βασιλικών μπλε» παρόλο που ο 21χρονος διεθνής αμυντικός έχει κοστολογηθεί με 25 εκατ. ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ