2013-07-28 16:10:07
Φωτογραφία για ΕΚΟΨΕ... ΜΑΡΤΙΝ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Ύστερα από λεπτομερής ανάλυση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να "κόψει" τον Μάρτιν. Κρίθηκε πως ναι μεν είναι εξαιρετικός σουτέρ, αλλά επίσης πως έχει και αδυναμία στην άμυνα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Τα δεδομένα στο ρεπορτάζ για τον αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου στο "3" αλλάζουν συνέχεια. Ο πρωταθλητής Ευρώπης ψάχνει τον ιδανικό σμολ-φόργουορντ αυτό το καλοκαίρι, κάτι που δεν είναι εύκολο, τόσο επειδή οι καλές περιπτώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά είναι ελάχιστες, όσο και επειδή οι επιλογές που υπάρχουν απ' το ΝΒΑ έχουν και ρίσκο.

Ο 29χρονος Αμερικανός σμολ-φόργουορντ, Καρτίερ Μάρτιν, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, αλλά πλέον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, "κόπηκε".

Ο Έλληνας τεχνικός, ύστερα από λεπτομερής ανάλυση και εξέταση των δυνατοτήτων του παίκτη, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του, ναι μεν διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό σουτέρ, όντας ικανότατος στο σκορ, αλλά παράλληλα έκριναν πως είναι και ένας μπασκετομπλίστας ο οποίος υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μη θέλοντας να ρισκάρει, λοιπόν, ο Μπαρτζώκας, με έναν αθλητή ο οποίος θα είχε το μυαλό του κυρίως στην επίθεση, όντας αδρανής στην άμυνα, αποφάσισε να μην προχωρήσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του και πλέον κοιτάζει άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση. Τόσο από την Ευρώπη, όσο και από το ΝΒΑ. Το ψάξιμο συνεχίζεται...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ