2013-07-28 15:12:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑΤΟ ΚΑΙ Η... ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ
Καθυστερεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου στον Άρη από τον Ολυμπιακό, καθώς ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Το ότι ο Ανδρέας Τάτος τη νέα σεζόν θα παίζει στον Άρη ειναι το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, ειναι το αν τελικά θα το κάνει αυτό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ή αν θα συνεχίσει στους «κίτρινους» με ελεύθερη μεταγραφή. Οι πληροφορίες ¨που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν πως αυτό ειναι και το «θέλω» του παίκτη, όμως, στον Ολυμπιακό αρνούνται να τον αφήσουν ελεύθερο Το μόνο που φέρονται να συζητούν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων είναι να μπει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Ανδρέα Τάτου στον Άρη. Επίσης, δεν έχει διευθετηθεί ακόμα το ακριβές ποσό που θα καλύψει ο Άρης για το συμβόλαιο του Τάτου, και όταν ξεκαθαρίσουν όλα αυτά τα ζητήματα τότε θα ανακοινωθεί κι επίσημα η επιστροφή του 23χρονου στον Άρη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα γίνει ένα τελικό ραντεβού των εμπλεκόμενων πλευρών τη Δευτέρα (29/07) για να τελειώσει το θέμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ