2013-07-28 14:04:03
Φωτογραφία για Η τροχαία Λάρισας «επιστρέφει» στην πόλη
του Ευάγγελου Ρηγόπουλου 

Με ελέγχους για παράνομες σταθμεύσεις και κυκλοφορία τροχοφόρων σε πεζοδρόμους μετά το «πάγωμα» της Δημοτικής Αστυνομίας. Στα βαθιά μπήκε η Τροχαία Λάρισας, μετά από καιρό, στον κεντρικό τομέα της πόλης και... ξεκίνησε ελέγχους για παράνομες σταθμεύσεις, πεζόδρομους κλπ.

Μετά και τις αιφνιδιαστικές εξελίξεις με τη Δημοτική Αστυνομία, που είχε το κύριος βάρος στο κέντρο της Λάρισας, επανέκαμψε η Τροχαία, που είχε εστιασμένη την προσοχή της, πριν, περισσότερο στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, γύρω από τη Λάρισα.

Το τελευταίο δεκαήμερο, σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις στάθμευσης και αφαιρέθηκαν 10 πινακίδες.

«Πάντα είχαμε κι εμείς αρμοδιότητα στο κέντρο της πόλης, μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία», υπογραμμίζει ο διοικητής Τροχαίας Λάρισας κ. Σερ. Καφετζής.

«Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε βάρος στην ανακούφιση του κέντρου από τα παράνομα σταθμευμένα και κυρίως στους πεζόδρομους. Οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς και όχι για τα τροχοφόρα. Ο ΚΟΚ θα εφαρμοστεί αυστηρά», συμπληρώνει.

Όμως, όπως τονίζει κάθε φορά ο διοικητής Τροχαίας, στην πρώτη σειρά του ενδιαφέροντος παραμένουν οι επικίνδυνες παραβάσεις, που αφορούν βεβαίως στο εθνικό οδικό δίκτυο και μπορούν να στοιχίσουν τραυματισμούς μέχρι και ανθρώπινες ζωές, όπως κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, ζώνες, αντικανονικό προσπέρασμα, μέθη κλπ.

Εφημερίδα «Ελευθερία»
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΨΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΨΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ