2013-07-28 11:04:04
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Στη Rhein-Neckar Arena, την έδρα της Χοφενχάιμ, ο Ολυμπιακός δίνει το απόγευμα (16.00, Novasports 1), το δεύτερο φιλικό επί γερμανικού εδάφους και το τέταρτο στη φετινή προετοιμασία του, έχοντας έως τώρα μία νίκη (2-1 τη Σίμουρκ), μία ήττα (2-4 από την Φράιμπουργκ) και μία ισοπαλία (0-0 με τη Στουτγάρδη).

Κόντρα στην ομάδα που τερμάτισε 16η στην περσινή Μπουντεσλίγκα, υπό τις οδηγίες του Μάρκους Γκίσντολ, με αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της (Ντερντιγιόνγκ, Βούκσεβιτς, Βίσε, Ρούντι κ.α), ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ο Μίτσελ θα περιμένει νέα αγωνιστική πρόοδο. Η Χοφενχάιμ δεν έχει δεχτεί έως τώρα γκολ στα φιλικά της προετοιμασίας της (3-0 τον ΑΠΟΕΛ, 0-0 με Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Για τον Ολυμπιακό θα υπάρχουν κάποιες απουσίες, καθώς ο Βλάντιμιρ Βάις έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέστη τράβηγμα στην χτεσινή προπόνηση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.


Σαβιόλα, Ρομπέρτο και Κάμπελ θα είναι φυσικά στην αποστολή και λογικά ο Μίτσελ θα τους χρησιμοποιήσει για λίγο, αν και το πιθανότερο είναι να παίξουν την προσεχή Τετάρτη εναντίον της Σαντχάουζεν.

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει να δει ακόμα πιο βελτιωμένους τους παίκτες του σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής, ενώ θα βγάλει ακόμα καλύτερα συμπεράσματα για όλους.

Όσο περνάει ο καιρός και οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φετινής τους προετοιμασίας και το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών του, τόσο θα βελτιώνονται και θα… λύνονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ