2013-07-28 09:39:06
Φωτογραφία για Φιλική συντριβή για τον ΠΑΟ
Βαριά ήττα με 4-0 σκορ γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Βαλενσιέν στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη το Σάββατο επί γαλλικού εδάφους.

Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν σε ακόμη ένα παιχνίδι τους, λόγω των αμυντικών κενών που παρουσίασαν κι έτσι μοιραία έγιναν έρμαιο στις ορέξεις του συλλόγου από το Σαμπιονά.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αναστασίου ήταν τραγική στα μετόπισθεν και ο Στέφανος Καπίνο αναγκάστηκε να μαζέψει τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του, στο 12΄ από μακρινό σουτ του Μάρκο Ντα Σίλβα, στο 19΄ από δυνατό σουτ του Ντοσεβί και στο 25΄ από αυτογκόλ του Μέντες.

Στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα ήταν συγκριτικά καλύτερη, ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, που δεν κατάφερε όμως να μετουσιώσει σε γκολ.

Αντίθετα στο 78΄ ο Σαέζ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον Καπίνο, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καπίνο, Μαρινάκης (61΄ Αναστασόπουλος), Νάνο (61΄ Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46΄ Ρισβάνης), Μέντες (74΄ Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (61΄ Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46΄ Γιαννιτσάνης), Ντίνας

  Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ