2013-07-28 03:23:04
Φωτογραφία για Τεσσάρα σβουριστή!
Κακή εικόνα και εμφανέστατο πρόβλημα στα μετόπισθεν παρουσίασε στο αποψινό φιλικό του ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε 4-0 από τη Βαλενσιέν. Οι Γάλλοι πολύ πιο έτοιμοι δεν δυσκολεύτηκαν να επιβάλουν ρυθμό στο παιχνίδι τους με τους "πράσινους" εμφανώς μπλοκαρισμένους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Μέσα σε ένα τέταρτο οι "πράσινοι" δέχθηκαν τρία γκολ, με διαδεχόμενα λάθη και άστοχες επιλογές.

Ο Ντα Σίλβα έκανε την αρχή και άνοιξε το σκορ, ο Ντοσεβί στο 18' έκανε το 2-0 ενώ το τρίτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ του Μέντες οκτώ λεπρά αργότερα. Στη συνέχεια οι παίκτες του τριφυλλιού προσπάθησαν να αλλάξουν λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους, έκλεισαν τους διαδρόμους και ανέκτησαν τη χαμένη ψυχολογία. Ωστόσο αντί να μειώσυν στο σκορ, δέχθηκαν και το τελειωτικό χτύπημα από τον Σαέζ που με μακρινό σουτ στο 76' βρήκε στόχο και "έγραψε" το 4-0.

Αδύναμος κρίκος της βραδιάς για τον Παναθηναϊκό ο Μέντες που έχασε πολλές μάχες με τους Γάλλους και έβαλε και το αυτογκόλ.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Καπίνο, Μαρινάκης (61' Αναστασόπουλος), Νάνο (61' Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ρισβάνης), Μέντες (74' Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (61' Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46' Γιαννιτσάνης), Ντίνας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ