2012-04-07 08:47:02
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΔΟ ΚΑΙ ΙΝΟΥΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει το… σκανάρισμα για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα στην μεσαία γραμμή αφού ανεξάρτητα από το αν θα μείνει ή θα φύγει την επόμενη σεζόν ο Αργεντίνος, η ηλικία του δεν είναι η καταλληλότερη για να τα βγάλει πέρα σε τρεις διοργανώσεις και χρειάζεται ένα ισάξιο αντικαταστάτη, με τα ονόματα τον Πάουλο Μασάδο και Τακάσι Ινούι να έχουν ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ για να αναλάβουν την θέση του «Κάνιο» στην μεσαία γραμμή, ενώ αμφότεροι είχαν απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου.

Ο Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ, βρίσκεται στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού την τελευταία διετία και θέλει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο, καθώς τον Ιανουάριο ήρθε σε ρήξη με την ομάδα του για το γεγονός πως δεν τον παραχώρησε στους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιο του λήγει το 2015 και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αρκετές φορές στο παρελθόν, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Τακάσι Ινούι, αγωνίζεται στην Μπόχουμ και στην Β’ κατηγορία της Γερμανίας, ωστόσο ο 24χρονος Ιάπωνας έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Τον Ιανουάριο, η Γαλατασαράι είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, και από τότε σε κάθε παιχνίδι της Μπόχουμ υπάρχει άνθρωπος των Τούρκων για να παρακολουθήσει τον Ινούι!

Το μειονέκτημα στην περίπτωση του Ιάπωνα είναι το γεγονός πως πιάνει θέση ξένου, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και η Νυρεμβέργη στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Στην Τουρκία πάντως, αναφέρουν πως η Γαλατά θα καταθέσει πρόταση το καλοκαίρι.

Τέλος, από την διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένουν και την εισήγηση του Δημήτρη Μπαρμπαλιά από το ταξίδι του στην Αργεντινή, όπου παρέμεινε για 25 ημέρες, με τα ονόματα των Έκτος Καντέρος και Ντιέγκο Βαλέρι, των Βελέζ και Λανούς αντίστοιχα, να παραμένουν ψηλά στην λίστα του σκάουτερ του Θρύλου. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ