2013-07-27 21:32:11
Φωτογραφία για ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ : ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Κερδισμένες από τη νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα βγαίνουν οι δώδεκα ομάδες της Α1 Μπάσκετ, σύμφωνα με το Γιώργο Χαλβατζάκη.

Πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που διαπραγματεύονται μόνοι τους τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους στην Α1, οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έκλεισαν στη NOVA. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, με δηλώσεις του στο "Sentra FM 103.3", παραδέχθηκε πως τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο θα είναι περισσότερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ενώ δήλωσε άγνοια για το τι μέλλει γενέσθαι με τους «αιώνιους».

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την επιστροφή ενός κομματιού του μπάσκετ στο συνδρομητικό κανάλι: «Ναι, είναι αληθές, τις 12 από τις 14 ομάδες θα τις δείχνει από τον Οκτώβριο που ξεκινάει το πρωτάθλημα η NOVA για τα επόμενα 2+1 χρόνια».

Για τη μακρά διάρκεια της συμφωνίας: «Η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε πολύ νωρίς για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, δηλαδή υπογράψαμε τον Ιούλιο ενώ στο παρελθόν έχουν συμβεί διάφορα. Έτσι όπως έκλεισε η ΕΡΤ ήταν κάτι τραυματικό για το ελληνικό μπάσκετ. Νομίζω πως η συμφωνία αυτή ήταν η πιο ενδεδειγμένη και η καλύτερη για τον ΕΣΑΚΕ και τις 12 ομάδες. Τώρα, απλώς περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξουν κι οι άλλες δύο».


Για το εάν υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθούν και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στη συμφωνία: «Δεν το γνωρίζω αυτό, εγώ είχα εξουσιοδότηση να διαπραγματευτώ για τις 12 ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ. Γι το τι θα κάνουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αρμόδιοι είναι οι ίδιοι. Είμαστε σε επικοινωνία, οτιδήποτε χρειαστούν είμαι στη διάθεσή τους».

Για το εάν θα μεταδίδονται όλοι οι αγώνες: «Όλα τα ματς δεν γίνεται να μεταδίδονται. Δεν είναι καλό ένα προϊόν να φθείρεται και να εξαντλείται, ειδικά σε μια μικρή χώρα όπως είναι η Ελλάδα, με 10 εκατ. δεν μπορείς να δείχνεις συνέχεια μπάσκετ. Πρέπει να γίνονται επιλογές. Οι άνθρωποι της NOVA θα έχουν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του προϊόντος κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Εκτός από το οικονομικό που είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι οι ομάδες του ΕΣΑΚΕ, παρά την κρίση, θα πάρουν περισσότερα χρήματα από ό,τι πέρυσι και πρόπερσι. Συν τοις άλλοις θα υπάρχουν εκπομπές και δεν θα έχουμε θέματα απεργιών που τα ζήσαμε πέρυσι».

Για τον ΕΣΑΚΕ: «Ο ΕΣΑΚΕ εκσυγχρονίζεται και κάνει βήματα μπροστά. Το καινούργιο site θα είναι εντελώς διαφορετικό, σύγχρονο και χρηστικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ